Liveblog: Følg valget på Uge-Bladet.dk

Vi blogger hele valgdagen fra Skanderborg Kommune - og du kan være med.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

På tirsdag 16. november går det løs. Vi skal til valgurnerne og stemme om Skanderborgs Byråd for de kommende fire år, og spændingen om udfaldet er stort.

Både Frands Fischer (S) og Jens Szabo (V) er debutanter som borgmesterkandidater og bare 18 stemmer skilte de to ved valget i 2017, hvor de med henholdsvis 512 og 494 stemmer lå langt under stemmeslugerne Jørgen Gaarde (S) og Anders R. Laugesen (V), der opnåede 4823 og 1624 stemmer.

På UgeBladet følger vi valgdagen og især aftenen på vores liveblog, som du finder på hjemmesiden www.uge-bladet.dk.

Følg med fra morgenstunden, hvor vi besøger valgsteder, taler med vælgere og håbefulde politikere.

Senere på dagen og aftenen kan du følge valgdramaet fra Fælleden, når stemmerne lander og politikerne mødes for at følge valget på nærmeste hold.

Du kan være med

Er du en af de opstillede kandidater, så send os et foto eller et videoklip, når du møder op for at stemme og fortæl kort om dine forventninger til valget, og hvad du især vil arbejde for, hvis du bliver valgt ind.

Er du en af vores læsere og har du og dine venner nogle særlige valgtraditioner, spiser I valgflæsk eller fejrer I valgdagen på anden festlig måde, så snup et foto og send det til os med en kort beskrivelse.

Har du spørgsmål på valgdagen, så kan du stille dem direkte til os via livebloggen, og vi vil forsøge at svare, så godt vi kan.Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen