Speeddate med spidskandidaterne: »En positiv oplevelse«

Artiklens øverste billede
Borgmester Frands Fischer, Socialdemokraterne, var positiv efter mødet med borgerne. Foto: Per Bille

»Folk har været utrolig venlige, og der har været mange skæve ideer, jeg ikke hørt før«.

Sådan lød det blandt andet fra borgmester Frands Fischer, Socialdemokratiet, efter speeddaten.

Frands Fischer fandt, at det havde været en meget positiv oplevelse at møde borgerne på den måde.

»Jeg har hørt om alt muligt, som ligger borgerne på sinde, og som har betydning for deres hverdag lige fra strategisk trafikafvikling til kollektiv trafik og en studietur, der blev sparet væk for en 8. klasse«, uddyber han.

Det blev også til en snak med flere om den grønne omstilling, og her tager Frands Fischer med sig et ønske om, at den grønne vinkel arbejdes ind i alt, inden der tages beslutning.

Udvikling af Skanderborg midtby som en by med potentiale til at blive en lille storby var også på dagsordenen ved borgmesterens bord.

Jeg har hørt om alt muligt, som ligger borgerne på sinde, og som har betydning for deres hverdag lige fra strategisk trafikafvikling til kollektiv trafik og en studietur, der blev sparet væk for en 8. klasse.

Frands Fischer, Socialdemokratiet

Fra forældreside blev borgmesteren gjort opmærksom på, at der kunne laves andre tal på, hvordan man måler kvaliteten af børnepasning end normeringstal, ligesom Frands Fischer også hørte om udvikling af området mellem SuperBrugsen og Rema 1000 i Stilling, som han godt kunne se behovet for en samlet plan for.

Frands Fischer erkender, at det kan være svært som lokalpolitiker at svare på enkeltsager. Men det er altid godt at høre om sagerne, fordi en god case netop kan være baggrund for at få nye ideer.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen