Mød spidskandidaterne til en valgfest i Ry Hallerne

Ry Borgerforening arrangerer igen stort vælgermøde torsdag 4. november.

Artiklens øverste billede

Ry Borgerforening står bag, når der igen indkaldes til kommunens største vælgermøde torsdag 4. november i Ry Hallerne.

Alle spidskandidaterne stiller op med undtagelse af Alternativet, der stiller med ungdommens repræsentant Nikoline Erbs Hillers–Bendtsen. De øvrige er Martin Frausing Poulsen (DF), Peter Kjær (EL) , Karina Kirk (NB), Tage Nielsen (R), Claus Leick (SF), Linda Andrea (LA), Thomas Cordtz (K), Jens Szabo (V), Frands Fischer (S), Hanne Stender Damkjær ( løsgænger ).

Borgernes aften

»Vi lever jo i en by, hvor folk er meget engagerede, og vi vil til aftenens møde få Trille Skøtt-Jensen til at styre forløbet på en lidt anderledes og interessant måde, så det er borgernes valgaften og ikke kun partisoldaternes,« udtaler næstformanden i Ry Borgerforening Karl-Erik Jørgensen i en pressemeddelelse, og han fortsætter: »Vi håber, som ved de tidligere valgmøder, at det igen kan trække ca. 300 deltagere af huse.«

Ry Borgerforening har årtiers tradition for at lave vælgermøde i Ry Hallen, og håber det som tidligere kan blive lidt af en folkefest. Det er vigtigt for Borgerforeningen, at det er det ”brede” vælgermøde, hvor borgerne kan komme til orde med lige det, de synes, er vigtigt. Trille Skøtt-Jensen vil sikre, at mødet kommer rundt om de mange emner, som byen og området glødende summer med.

Valgmødet starter kl. 19.30. Der er en halv time før og efter valgmødet mulighed for, at komme rundt til de forskellige partiers valgboder og få en snak. Borgerforeningen er vært ved forfriskning i pausen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen