Hvad vil Claus, Tage og Martin i byrådet?

Har du et lokalpolitisk spørgsmål til SF, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, så send det til os

Artiklens øverste billede
Har du et forslag til, hvad vi skal spørge byrådskandidaterne Claus Leick (SF), Tage Nielsen (RV) og Martin Frausing Poulsen (DF) om, så send os en mail på redaktion@uge-bladet.dk.

I denne og de kommende uger sætter UgeBladet fokus på partierne der stiller op til byrådsvalget i Skanderborg. Det gør vi blandt andet ved interviews med partiernes spidskandidater.

Lige nu forbereder vi interviews og spørgsmål til SFs Claus Leick, Radikale Venstres Tage Nielsen Dansk Folkepartis Martin Frausing Poulsen. Har du et lokalpolitiske spørgsmål til en af dem eller dem alle tre, hører vi meget gerne fra dig på redaktion@uge-bladet.dk (huske bindestreg i uge-bladet).

I denne uges udgave af UgeBladet kan du læse om løsgænger Hanne Stender Damkjær, Nye Borgerliges Karina Kirk og Liberal Alliances Carsten Bach, mens du i næste uges avis kan læse om Alternativets Mira Issa Bloch, Enhedslistens Peter Kjær og Thomas Cordtz fra Det Konservative Folkeparti. I uge 44 bringer vi interviews med SFs, Radikale Venstres og Dansk Folkepartis spidskandidater, mens du i uge 45, den sidste uge inden kommunalvalget, kan læse interviews med Venstres Jens Szabo og borgmester Frands Fischer.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen