Venstre er på vejen

Blå campingvogn er partiets mobile kampagnekontor.

Artiklens øverste billede

»Det er vigtigt at komme hele vejen rundt i vores dejlige og mangfoldige kommune. Derfor har Venstre investeret i en blå campingvogn, som kommer rundt i kommunen,« fortæller partiet i en pressemeddelelse, og slår fast:

»Det er nu, alle borgerlige kræfter skal forenes med det formål at få et tiltrængt kursskifte i Skanderborg Kommune. Vores kommune er borgerlig og skal derfor have en borgerlig borgmester.«

»Venstres 23 kandidater er bredt repræsenteret fra alle dele af kommunen. Derfor er det naturligt, at vi får et mobilt kampagnekontor, som kommer rundt i hele kommunen,« tilføjer borgmesterkandidat Jens Szabo i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Der en fed energi hos alle kandidater, som yder en kæmpe indsats for Venstre og for selv at blive valgt. Der venter masser af arbejde forude. Jeg er sikker på, at alle kandidater fortsætter med at kæmpe r…. ud af bukserne. Vi kæmper fra hus til hus helt indtil valglokalerne lukker 16. november kl. 20. Skanderborg Kommune er blå. Det skal borgmesteren også være,« slutter Jens Szabo.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen