DF har sat holdet til KV21

Dansk Folkeparti stiller med 22 kandidater til kommunalvalget 16. november.

Artiklens øverste billede
Ifølge Martin Frausing Poulsen går Dansk Folkeparti blandt andet til valg på at støtte op om kommunens vision om "Mennesker møder mennesker", især for at sikre, at mennesket kommer før kommunen. Arkivfoto

Danske Folkeparti er klar med en liste på 22 kandidater til det kommende kommunalvalg i november. Kandidaterne kommer blandt andet fra Skanderborg, Stjær, Låsby, Ry, Voerladegård, Hørning, Stilling, Vitved, Tebstrup, Skovby, Galten og Gjesing.

Foruden den store geografiske dækning i kommunen, er det også et kandidatfelt med stor aldersspredning og med mange forskellige erhvervsmæssige baggrunde.

I Dansk Folkeparti arbejder vi blandt andet for, at der føres en ansvarlig økonomisk politik, og at alle centerbyer har de nødvendige tilbud til borgerne som skoler, plejecenter, og offentlig transport til Skanderborg

Martin Frausing Poulsen, Dansk Folkepartis borgmesterkandidat i Skanderborg

»Dansk Folkeparti går til valg for at støtte op om Skanderborg Kommunes vision: ”Mennesker møder mennesker” med særlig fokus på at sikre, at mennesket kommer før kommunen,« lyder det fra partiets borgmesterkandidat, Martin Frausing Poulsen.

»I Dansk Folkeparti arbejder vi blandt andet for, at der føres en ansvarlig økonomisk politik, og at alle centerbyer har de nødvendige tilbud til borgerne som skoler, plejecenter, og offentlig transport til Skanderborg. Der skal også fortsat ske udvikling i landsbyerne og landdistrikterne i det tempo, borgerne ønsker det,« fremhæver han.

Samtidig lægger DF vægt på fokus på helhedsplanlægning i kommunen, gode idræts- og fritidstilbud i by og på land og at der skal være plads til de unge på det lokale gymnasium.

Partiet ønsker blandt andet også at der skal være plads til store og små skoler i kommunen både i byerne og på landet, og at det sikres, at kommunes erhvervs- virksomheder har de bedst mulige vilkår til at drive deres erhverv.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen