Nyt byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Skanderborg Byråd

Dansk Folkeparti i Skanderborg siger farvel til Kjeld Jensen, der flytter til Favrskov.

Artiklens øverste billede
Kjeld Jensen udtræder af byrådet 31. juli. Pressefoto

Byrådsmedlem Kjeld Jensen har købt hus i Favrskov kommune og flytter derfor fra Skanderborg Kommune. I den forbindelse har han mandag anmodet byrådet om tilladelse til at udtræde af byrådet med udgangen af juli. Kjeld Jensen blev valgt ind i Skanderborg Byråd ved kommunalvalget i 2017.

»Dansk Folkeparti i Skanderborg vil gerne takke Kjeld Jensen for et stort og meget engageret arbejde i såvel byråd som i Dansk Folkepartis lokalbestyrelse som næst-formand. Kjeld Jensen har igennem denne byrådsperiode været et af de mest pligtopfyldende byrådsmedlemmer og har blandt andet inviteret borgmestre og byrådskollegaer med på ture rundt i kommunen for at sikre, at de beslutninger, de traf, var på et oplyst grundlag,« skriver Aksel Nielsen, formand for Dansk Folkeparti i Skanderborg, i en pressemeddelelse.

»Det er ligeledes Kjelds fortjeneste, at der nu endelig er ved at ske noget inden for udarbejdelsen af helhedsplaner. Helhedsplaner, der skal være med til at få byerne til at hænge sammen, blandt andet i forhold til udstykning af byggegrunde, udvidelser af skoler og for at få styr på den trafikale infrastruktur,« fortsætter han.

DF's 1. suppleant til byrådet, Poul Meldgaard Johansen, indtræder i byrådet 1. august. Pressefoto

Suppleant indtræder i byrådet

I stedet for Kjeld Jensen indtræder 1. suppleant Poul Melgaard Johansen fra Låsby i byrådet fra 1. august.

»Poul Melgaard Johansen har igennem flere år kæmpet benhårdt for, at Plejecenter Søndervang i Låsby skal bevares eller alternativt, at der skal komme et nyt og større plejecenter i Låsby. Poul Melgaard Johansen kommer også med stærke kompetencer inden for under-visnings- og børneområdet, blandt andet fra 12 år i skolebestyrelsen på Låsby skole. Den viden stiller Poul gerne til rådighed for hele byrådet, men i særdeleshed Undervisnings- og børneudvalget. Et udvalg der står over for nogle enorme udfordringer, som de synes at have brug for hjælp til at løse,« kommenterer Aksel Nielsen.

Såvel udtræden som indtræden i byrådet er betinget af byrådets godkendelse, hvilket forventes at ske på byrådsmødet onsdag 24. juni.


bo

Læs også

Del artiklen