Michelin-kok skal lære elever at lave SU-mad
UCS10 livestreamer, når René Mammen laver mad
Det kan være sin sag at lave lækker mad, hvis man er på SU. Men nu får eleverne - og alle andre interesserede - på UCS10's gastronomilinje en hjælpende hånd af Michelin-kokken René Mammen, der driver restauranterne Substans og Pondus i Aarhus - og bor i Skanderborg.
Tordag 2. februar fra kl. 16.30-18 indtager René Mammem nemlig UCS10's køkken og går i gang med trylle med maden. Titlen på projektet er 'Gastronomilinjen med Substans'.
"Planen var, at René skulle have lavet en omgang Masterchef med eleverne, men det måtte vi droppe på grund af kravene om hjemmeundervisning. Så nu har vi valgt at livestreame på vores Facebook-side, mens René laver mad," fortæller Anders Jepsen, leder af UCS10.
Som skrevet må alle interesserede kigge med. Det sker på siden https://www.facebook.com/Ucs10