Knudhule Badehotel er nomineret til Årets Landevejskro 2021. Pressefoto

Knudhule Badehotel er nomineret til Årets Landevejskro 2021. Pressefoto

Knudhule nomineret til Årets Landevejskro

nominering Knudhule Badehotel i Ry er igen blevet nomineret til en pris. Efter at være blevet kåret som Jyllands næstbedste Badehotel tidligere på året er stedet nu med i opløbet om at blive Årets Landevejskro 2021.

Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, der siden 1978 er blevet udgivet af madanmelder Bent Christensen. Guiden fokuserer på det bedste inden for den danske gastronomiske verden, og den inkluderer over 250 restauranter, som anmeldes efter en 6-trinsskala.

Vi mener helt grundlæggende, at maden skal smage af det, den er lavet af, og vi er stolte over, at Den Danske Restaurantguide også har fået øjnene op for kvaliteten af det, vi laver

På Knudhule Badehotel er man stolte over nomineringen, som er et skulderklap til stedets enkle, men velsmagende køkken og hyggelige stemning.

"Vi fokuserer hver eneste dag på at tilbyde et indbydende menukort med årstidens råvarer," siger køkkenchef og medejer Dean Jespersen.

"Vi mener helt grundlæggende, at maden skal smage af det, den er lavet af, og vi er stolte over, at Den Danske Restaurantguide også har fået øjnene op for kvaliteten af det, vi laver."

"Når man hører ordet ’landevejskro’, tænker mange mennesker nok på uprætentiøs afslapning og dejlig mad, og det mener vi jo i al beskedenhed, at vi er meget gode til Knudhule," tilføjer gastronomisk leder og medejer Anders Kalstrup.

"Vi er glade for at blive nomineret til prisen – og så endda oven på et år, hvor vi har måttet holde lukket mere, end vi bryder os om."

Indtil Knudhule Badehotel igen må åbne dørene for spisende gæster, tilbyder stedet mad ud af huset, og telefonerne er åbne for bestillinger af borde, ophold, konferencer og fester.

sas

Publiceret 07 April 2021 11:30