Man kan sagtens handle på nettet og støtte det lokale forretningsliv. Foto: Ingimage.com

Man kan sagtens handle på nettet og støtte det lokale forretningsliv. Foto: Ingimage.com

Bliv i byen – også når du nethandler

Man kan sagtens handle på nettet og støtte det lokale forretningsliv

nethandel Der er fordele ved at handle over nettet, men sandelig også en hel del ulemper. Ikke mindst hvis du vælger at købe ind ved en af de store amerikanske eller kinesiske portaler.

Den tyver, du måtte spare på den korte bane, kan hurtigt vise sig at være dyrt betalt. For det er med sikkerhed sidste gang, dine sparepenge gør gavn ved at bidrage til skat og lokalt forbrug i din by, hvis du bruger dem til at købe ind via de store techgiganters portaler.

Så: Hvis du vil handle på nettet, og stadig have en aktiv by med et fornuftigt og varieret handelsliv, så er det vigtigt at kigge på de lokale virksomheders netsider.

Det er der mange andre fordele ved end blot det lokalpatriotiske og bidraget til at holde byen i gang: Du kan nemt og enkelt bytte varen eller få den serviceret, du kan få vejledning i brugen og nemt tage den med i byen, hvis der er brug for reklamation.

Alle de plusser, du får ved at handle i en fysisk butik, kan sagtens fungere sammen med nethandel – hvis det vel at mærke er en lokal butik, du handler i.

Publiceret 07 March 2021 06:00