Røde Kors Galten har fået ny bestyrelse. Foto: Miriam Nielsen

Røde Kors Galten har fået ny bestyrelse. Foto: Miriam Nielsen

Ny bestyrelse for Røde Kors i Galten

Nye kræfter træder til, så et generationsskifte i foreningen kan realiseres

Et begyndende generationsskifte i bestyrelsen for Røde Kors Galten afdeling er nu en realitet.

Den nye bestyrelse, der blev valgt på en virtuel generalforsamling, spænder nu aldersmæssigt fra starten 30'erne til den pæne side af 70'erne, altså en god blanding af gamle garvede inden for Røde Kors og novicer, meddeler den nyvalgte formand Trine Frengler i en pressemeddelelse.

Røde Kors Galten afdelingen holdt 8. februar virtuel generalforsamling.

"En ny måde, grundet Corona, men det viste sig at fungere rigtig fint, selvom det at kunne mødes er bedst," konstaterer formanden.

Generalforsamlingen godkendte dagsorden, formandens beretning og regnskab. Derefter var der valg til bestyrelsen. På valg var Grethe Bjørnhaug, Lis Weiling og Svend Thorøe - ingen ønskede genvalg.

"Men i modsætning til mange andre frivillige foreninger, hvor det kniber med at finde nye bestyrelsesmedlemmer, var der til denne generalforsamling allerede tilkendegivelser fra flere, der ønskede at stille op, og det er dejligt," fortsætter Trine Frengler, der sender en stor tak til de afgående medlemmer for deres store arbejdsindsats for Røde Kors.

Den nye bestyrelse har efterfølgende konstitueret sig og ser nu sådan ud: Formand: Trine Frengler (ny), kasserer: Bente Johansen, sekretær: Adnana Sinanovic (ny), bestyrelsesmedlem: Karen Frandsen, bestyrelsesmedlem: Gitte Cilius (ny), suppleant Kirsten Lillemose, genvalgt.

"Vi glæder os til at fortsætte det gode arbejde, og vi glæder os over, at butikken nu igen fra 1. marts er åben. Vi glæder os til, at der igen kommer fuld fart på alle de andre vigtige aktiviteter. Skulle du sidde med lyst til at deltage i det frivillige arbejde i Røde Kors, så tag endelig kontakt til en fra bestyrelsen eller stik hovedet ind i butikken til en snak," opfordrer Trine Frengler.

Publiceret 05 March 2021 05:00