Foto: Formula Racing

Foto: Formula Racing

Hørning-kører med i stor succes

Formula Racing, hvor Nicklas Nielsen fra Hørning kører, sikrede en stærk tredjeplads i anden halvdel af Asian Le Mans Series, som blev afviklet på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi fredag og lørdag

sport Formula Racing stillede denne måned op i sportsvognsmesterskabet Asian Le Mans Series efter flere år med fokus på mærkeserien Ferrari Challenge. Og selvom det ikke lykkedes for at det danske Ferrari-team at erobre mesterskabet på samme måde, som det lykkedes at vinde European Le Mans Series i 2015, kunne holdet alligevel rejse hjem fra den forgangne weekends sæsonfinale i Abu Dhabi med et trofæ i bagagen.

Det lykkedes nemlig for Nicklas Nielsen, der er fra Hørning, Alessio Rovera og Johnny Laursen at køre den danske Ferrari 488 GT3 #60 over målstregen på en tredjeplads i weekendens ene firetimersløb, som blev afviklet fredag eftermiddag og aften. Det var et alt andet end nemt løb for trekløveret, som måtte starte fra en 14. plads i den 19 biler store GT-klasse efter en udfordrende kvalifikation – og der var ingen tvivl om, at der skulle en snedig strategi til for at sikre et topresultat.

"Det var et vildt ræs! Vi satsede stort og tog et pitstop under nedtællingen til en Full Course Yellow, men nedtællingen blev afblæst, og så blev vores smarte plan til en katastrofe. Vi havde pludselig en masse tid at indhente, men på mirakuløs vis lykkedes det os at kæmpe os tilbage igen, og i løbets allersidste minutter var Nicklas Nielsen flyvende og vekslede en fjerdeplads til en tredjeplads. Det var helt magisk," lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen i en pressemeddelelse.

mj

Publiceret 25 February 2021 13:30