Efter et indbrud lørdatg aften i Skanderborg er der nu udlovet en dusør. Modelfoto: Jan Unger Ritzau/Scanpix

Efter et indbrud lørdatg aften i Skanderborg er der nu udlovet en dusør. Modelfoto: Jan Unger Ritzau/Scanpix Ritzau Scanpix

Tyvene løb med møbler og datterens tøjhund:

Udlover dusør efter indbrud

Af
Claus Sonne

I weekenden havde Peter Kruse indbrud i sit hus på på Almuvej i Vrold. Og det har gjort indehaveren af CSIS Security Group rasende. Derfor har han udsat en dusør på 10.000 kr. til den, der kan skaffe oplysninger, der kan føre til opklaring af indbruddet, hvor der blev stjålet to Arne Jacobsen-stole model Svanen samt en Wegner Bamsestol - og ødelagt en lampe, en terrassedør og et gulv.

"De skal ikke slippe af sted med den slags. Jeg er nok ikke den sidste, der bliver offer for de bøller," siger Peter Kruse.

Hverken han ellers hans familie var hjemme under indbruddet, der blot varede tre minutter og begyndte kl. 22.23 lørdag aften.

Tyvene stjal samtidig min lille datters store tøjhund. Det er sgu under lavmålet!

At det kan fastslås så nøjagtigt, skyldes billeder og lyd fra husets overvågningskameraer.

"Man kan se, at der er tale om tre mænd, der taler med ," oplyser Peter Kruse.

Overvågningen afslører også, at tyvenen kørte i en sort Ford S-MAX med med registreringsnr. BR xx 756. De to første tal på nummerpladen kan ikke aflæses.

"Jeg så godt, at politiet arbejdede lidt mere målrettet på denne sag af hensyn til de mange fremtidige ofre for disse banditter," siger Peter Kruse og slutter af:

"Tyvene stjal samtidig min lille datters store tøjhund. Det er sgu under lavmålet!"

Publiceret 22 February 2021 19:30