På programmet er blandt andre Daimi, der synger med Louisiana Jazzband. Pressefoto

På programmet er blandt andre Daimi, der synger med Louisiana Jazzband. Pressefoto

Corona-støtte til Tåning Jazzfestival

Festivalen får 15.000 kr. i støtte fra Aura

En glad og stolt Poul Bjerregaard, Tåning Jazzfestivals "far", har modtaget netop 15.000 kr. fra Aura Energis Corona-hjælpepakke.

"Vi er taknemmelige over, at Aura ar valgt vores forening til støtte. Pengene vil blive brugt til videreførelse af Tåning Jazzfestival og til ekstra materiel. I år håber vi, at kunne gennemføre Tåning Jazzfestival med traditionel jazz for lokalbefolkningen på "Møddingen" i Tåning," fortæller han i en mail til UgeBladet.

Programmet er endnu ikke på plads, men tidligere har navne som Michael Carøe, Svarrer og Errboe, Jesper Thilo, Kansas City, Doc Houlind All Stars og Daimi med Louiziana Jazzband optrådt på Tåning Jazzfestival.

Aura Energi har modtaget 137 ansøgninger til Corona-hjælpepakkem og Tåning Jazzfestival er sammen med 68 andre foreninger og lokale initiativer blandt de begunstigede, der sammenlagt har modtaget en million kroner i støtte.

"Pandemien har store konsekvenser for os alle, og de mange aflysninger i forbindelse med nedlukningen af Danmark rammer i høj grad de foreninger, der er omdrejningspunktet i vores lokalsamfund. De fleste virksomheder og større kulturinstitutioner bliver hjulpet af de statslige hjælpepakker, men de mange lokale foreninger og sociale initiativer får ikke samme mulighed. Aura er som lokalt ejet andelsselskab optaget af at skabe værdi for vores andelshavere, og for os er det en del af andelstanken også at hjælpe i denne situation," siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i Aura Energi.

Publiceret 20 February 2021 10:00