Skanderborg Kommune var i går ramt af flere færdselsuheld og en ulykke på motorvejen.

Skanderborg Kommune var i går ramt af flere færdselsuheld og en ulykke på motorvejen. Arkivfoto

Småfarlig tirsdag: Ulykke med dominoeffekt på E45 og flere mindre færdselsuheld

Bilist overså bil ved vognbaneskift

Af
Grethe Bo Madsen

Det kostede en omgang buler, et par skrammer og en halv times kø på motorvejen, da en 26 kvinde fra Horsens tirsdag eftermiddag skiftede fra 3. til 2. vognbane på E45 ud for Skanderborg.

Kvinden overså nemlig en bilist i midterbanen, og selvom hun forsøgte at undvige, ramte hun bilen, der blev ført af en 30 kvinde fra Skanderborg, snurrede rundt og gled videre ind i en varebil, der blev ført af en 36-årig mand fra Odder.

Ifølge politikommissær Martin Frandsen fra Sydøstjyllands Politi kom ingen personer alvorligt til skade ved uheldet.

Tirsdag var der flere andre mindre færdselsuheld i blandt andet Skanderborg og Stilling.

En 62-årig mand fra Skanderborg blev ramt af sidespejlet fra en bil, da han omkring kl. 13 til fods passerede Højvangscenteret i Skanderborg. Bilisten, en 20-årig mand fra Horsens, ramte den 62-årige med lav hastighed.

Senere tirsdag, omkring kl. 16.30 blev en 58-årig mandlig cyklist fra Hovedgård ramt af en bil i krydset mellem Nørregade og Østergade. Uheldet skete da en 44-årig kvindelig bilist ville svinge fra Nørregade ad Østergade. Ifølge Martin Frandsen kom cyklisten lettere til skade.

I Stilling var der også bud efter en fodgænger tirsdag eftermiddag. Her gik det ud over en 33-årig kvinde fra Skanderborg, der blev ramt af en cykel, da hun ca. kl. 17,30 ville krydse Stilling Byvej. Cyklisten var en 48-årig mand fra Skanderborg. Kvinden kom lettere til skade ved uheldet. 

Publiceret 03 February 2021 12:29