Folkene bag BIO Huset står bag alternativ udeundervisning i form af et løb med 10 poster i Galten, fortæller formand Tove Severinsen. Arkivfoto 

Folkene bag BIO Huset står bag alternativ udeundervisning i form af et løb med 10 poster i Galten, fortæller formand Tove Severinsen. Arkivfoto 

BIO Huset i Galten arrangerer alternativ udeundervisning

Folkene bag BIO Huset står bag by-løb med 10 poster

Nedlukningen af Danmark er forlænget. Skoler, restauranter, butikker og meget andet må stadig holde lukket. Det gælder naturligvis også Galtens lokale biograf, BIO Huset, der står bag en alternativ ude-undervisning med mulighed for at vinde biografbilletter, sodavand og popcorn.

"Her er tomt og stille, og alle de opgaver vi ikke har nået til daglig, har vi været igennem. Vi glæder os virkelig meget, til at byde publikum ind og få gang i filmapparatet og popcornmaskinen, og det er vores helt klare opfattelse, at også vores trofaste biografgæster glæder sig, til der igen er gang i samfundet og det bliver muligt at komme i biografen," konstaterer Tove Severinsen, formand for Bio Huset. 

I BIO Huset har man blandt andet brugt den overskydende tid på at lave et underholdningstilbud i corona-tiden til børnefamilier med skoleelever, så de kan få en lille ekstra oplevelse.

"Vi har planlagt et lille løb i Galten midtby. Alle kan deltage. Løbet starter ved BIO Husets fordør. Her findes spritflaske og svarark med et kort, som viser, hvor de 10 poster findes. Løbet slutter igen ved BIO Husets bagdør. Her findes den sidste post og vores postkasse," forklarer Tove Severinsen.

Alle, der har gennemført løbet, kan aflevere svararket i postkassen og deltager dermed i en lodtrækning om gavekort på 3 x 1 biografbillet og 3x1 sodvand + popcorn. Gavekortene kan naturligvis først benyttes, når BIO Huset åbner igen.

"Vi håber, at mange tager godt imod vores lille idé. Man skal dog huske, at overholde alle corona-restriktioner, så vi opfordrer til, at man følges forældre og børn, eller de børn, som i forvejen er i samme boble," lyder opfordringen fra Tove Severinsen. 

Posterne vil være tilgængelige frem til søndag 24.januar aften.

Publiceret 23 January 2021 08:00