Der passes godt på skulpturerne i Galten. Privatfoto

Der passes godt på skulpturerne i Galten. Privatfoto

Galten klar til tredje runde SkulpturBy

SkulpturBy 2021 er i støbeskeen med forventet start 21.maj

Skulpturby Mange savner kulturelle oplevelser i form af besøg på udstillinger, museer, teaterture og en tur på det lokale bibliotek. I Galten er der lys forude.

Her har arbejdsgruppen bag SkulpturBy Galten 2021 under corona-nedlukningen haft fuld fart på planlægningen af den kommende udstilling.

"Vi planlægger med de positive briller på og tror og håber, at projektet kan gennemføres som tidligere år. Bliver det ikke tilfældet, vil vi naturligvis tilpasse os retningslinjerne. Men udstillingen kommer, det er sikkert og vist," understreger Tove Severinsen fra arbejdsgruppen.

"Det, som kan være usikkert på nuværende tidspunkt, er åbningsfesten, og hvordan vi planlægger rundvisningerne," tilføjer hun.

Udstillingen forventes at løbe i perioden fra 21.maj til 24.oktober.

"Vi glæder os til at vise, hvilke værker, der kommer til Galten denne gang, og vi kan allerede nu love, at det bliver spektakulære værker, som udtrykker mange kunstneriske genrer gennem enkle materialer," lover Tove Severinsen.

Medlemmerne af arbejdsgruppen har fået inspiration og kontakter ved at besøge lignende udstillinger forskellige steder i Jylland.

"Der er nye kunstnere, og der er gensyn med kunstnere fra tidligere år. Igen i år kommer der 20 nye værker, og vi håber, at det ligesom tidligere år bliver mulighed for, at vi køber et eller flere værker, som kan blive stående her i byen så den permanente udstilling øges efter hver udstilling," forklarer hun.

Arbejdsgruppen består igen i år af Ellen Jensen, Sonja Henriksen, Kirsten Simonsen og Tove Severinsen.

bo

Publiceret 22 January 2021 08:00