Martin Frausing Poulsen, DF.

Martin Frausing Poulsen, DF.

Byrådsønsker:

DF håber på 'lysere tider for kommunen'

DF havde håbet, kommunen ville anerkende sinde ansatte med et gavekort

Af
Dansk Folkepartis byrådsgruppe

Nytår Handl lokalt, men pas på hinanden. Mette Frederiksen har blandt andet udvist manglende dømmekraft ved at opfordre til nethandel, og droppe de fysiske butikker. Vi håber alligevel, at borgerne støtter op om detailhandlen i Skanderborg Kommune, når det er muligt; ’Tænk globalt – handl lokalt’.

Vi skal dog omgås hinanden med rettidig omhu og gøre det nødvendige for at passe på hinanden – men vi må aldrig glemme at efterleve intentionerne i Skanderborg Kommunes vision; Mennesker møder Mennesker. Vi håber og tror, at ’den mørke tid snart er ovre’.

Mere respekt og bedre service

Igennem flere år er de ansatte kommet under voksende pres, dels på grund af nedskæringer, flere opgaver og Corona. Det sidste har gjort dele af kommunens frontpersonale til regulære ’skydeskiver’. Der er også plejecentre med kun en nattevagt. Begge dele er utrygt for alle, og det skal der gøres op med. 

'Et samfund kan kendes på, hvordan det behandler sine svageste, og en kommune blandt andet på, hvordan den behandler sine ansatte.'

Derfor er vi uforstående over for, at de øvrige partier i økonomiudvalget ikke ville anerkende kommunes ansatte med et gavekort, for deres indsat under Covid-19 pandemien, implicit til støtte for detailhandlen i kommunen. Vi håber på flere ressourcer til kommunens udsatte borgere og større respekt for kommunens ansatte i 2021.

Folkeskolerne

Vi var med til at sikre, at der skal udarbejdes en ambitiøs landdistriktspolitik. En politik der skal sikre, at ’de gode liv’ også kan leves i landsbysamfundene.

Landsbyskolerne er vigtige for landdistrikterne, derfor vi fra til det første forslag om ny struktur på skole- og dagtilbudsområdet. Dermed sikrede vi at skolerne i Hylke og Bjedstrup ikke lukkes.

Vi håber nu, at byrådets øvrige partier vil være med til at give alle de kommunale folkeskoler nogle tiltrængte kvalitetsløft.

Byrådsvalget

Vi håber også, at der sammensættes et nyt byråd, hvor medlemmerne vil arbejde for borgernes interesser med øget fokus på at opnå gode langsigtede løsninger, uden hovsaløsninger, som blandt andet flytningen af Columbusskolen var.

Dansk Folkeparti i Skanderborg Byråd - arbejder for "alle - i hele" kommunen, også gerne efter 2021. Vi håber derfor på jeres stemmer til byrådsvalget.

Vi ønsker alle et godt Nytår.

Byrøddernes nytårsønsker

UgeBladet har bedt partierne i Byrådet om at komme med deres nytårsønsker for Skanderborg Kommune i 2021. Indlæggende bringes over de kommende uger. Rækkefølgen er bestemt af den række, indlæggende er afleveret.

Publiceret 17 January 2021 10:00