Tidligere ejer Steffen Gammelgaard (tv.) og dinBOLI A/S Adm. Direktør og Bygmester Allan Børsting Laursen (th.) foran Horsegaard. Pressefoto

Tidligere ejer Steffen Gammelgaard (tv.) og dinBOLI A/S Adm. Direktør og Bygmester Allan Børsting Laursen (th.) foran Horsegaard. Pressefoto

Det lokale er i fokus ved grundsalg i Galten

Horsegaard bliver på lokale hænder

Galten får, om politikerne vil, en ny 'bydel', nemlig Horsegaard, der skal rumme 51 villagrunde og en daginstitution. Det er dinBOLI A/S fra Galten, der står for byggeriet på grunden, som Steffen Gammelgaard har solgt, rundt om Horsegaard. Selve gården er ikke med i handlen.

Og at det er to lokale parter, der handler, er vigtigt for Steffen Gammelgaard. Det fortæller han i en pressemeddelelse.

"Eftermælet er rigtig vigtigt for os," fortæller Steffen Gammelgaard, der, sammen med sine to søskende, er sælgeren af jorden, som kommer til at udgøre det nye område i Galten.

Horsegaard har været i Gammelgaard-slægten i over 200 år, og de tre søskende er født og opvokset på gården. Det har derfor også stor betydning for dem, at området bliver til gavn for byens borgere og dens udvikling.

"Som årene er gået, er byen vokset hen til Horsegaard. Det er derfor en naturlig udvidelse af Galten by," forklarer Steffen Gammelgaard.

Eftermælet er rigtig vigtigt for os

"Vi har valgt at sælge området til dinBOLI A/S, fordi det er et lokalt udviklings- og byggefirma, og jeg har set de andre boligområder, de har lavet i og omkring Galten. Deres interesse for udviklingen af byen gjorde, at der ingen tvivl var," fortæller Steffen.

dinBOLI A/S har i tæt samarbejde med NODO arkitekter udviklet 51 byggegrunde i varierende størrelser, omgivet af børnevenlige stisystemer og grønne arealer med regnvandsbassiner. Hertil omfatter udstykningen også en efterspurgt ny kommunal daginstitution til gavn for hele byen, hvor der er plads til 130 børn.

Grundene bliver udbudt til salg i foråret 2021, og de første huse forventes indflytningsklare medio 2022.

Her kommer der til at ligge 51 villaer og en daginstitution. Pressefoto

Her kommer der til at ligge 51 villaer og en daginstitution. Pressefoto

Publiceret 13 January 2021 13:30