Niels Ebbesen Skolen, her set fra oven, bliver ikke hjemsted for såkaldte sportstalentklasser. Ideen er droppet pga. pladsmangel. Arkivfoto: Michael Wulff

DCIM\100MEDIA\DJI_0032.JPG

Talentklasser er sparket til hjørne

Af
Claus Sonne

Skole I forbindelse med vedtagelsen af det kommunale budget for 2020 blev det besluttet at undersøge muligheden for at etablere såkaldte talentklasser på Niels Ebbesen Skolen. Og her snakker vi talent udi sport. Nu er ideen omend ikke begravet, så i hvert fald sparket til hjørne. Det sørgede Byrådet for på sit seneste møde.

Det er vedtagelsen af en ny struktur på skole- og dagtilbudsområdet, der sætter en stopper for projektet med specielle talentklasser. Klasserne skulle nemlig ifølge de første planer være placeret på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg, men denne skal i forbindelse med den nævnte strukturændring benyttes til andre formål. Derfor er der på skolen ikke plads til talentklasserne.

"Vi stemmer for at stoppe processe med talentklasser, men det sker med et blødende hjerte. Vi havde gerne set, at vi startede talentklasse eller noget lignende op i Skanderborg Kommune," sagde John Haarup (DF) på det seneste byrådsmøde.

Publiceret 09 January 2021 10:00