Thomas Cordtz, Konservative

Thomas Cordtz, Konservative

Byrådets nytårsønsker: Konservative vil bruge midlerne med større omhu

Af
Thomas Cordtz

byrådsmedlem Konservative

Konservative Skanderborg ønsker alle et godt nytår. Vi håber, at 2021 bliver året, hvor vi får has på Covid-19 og igen kan ses med familie og venner og besøge vores familiemedlemmer i ældreplejen, som mere end nogen anden gruppe har lidt afsavn i år. Må 2021 bliver et bedre år end 2020 for vores ældste medborgere.

I 2021 er der kommunalvalg. I Det Konservative Folkeparti ser vi frem til valget og er taknemlige over den medvind, vi oplever i meningsmålingerne. Det giver blod på tanden! Vi tror på markant fremgang, men går ydmygt til opgaven. Det er vælgerne, der bestemmer. Vores helt store ønske er en ny, borgerlig borgmester. Fra konservativt hold stiller vi med et stærkt kandidatfelt og Thomas Cordtz som borgmesterkandidat.

Politikken er den samme solide, borgerlige politik, som altid. Målet er fortsat at sikre de bedste vilkår for vores børn, ældre og udsatte. Vi skal være bedre til at tage os af dem, der ikke selv kan, og vi skal sikre større fleksibilitet og flere ressourcer til fx skoler og dagtilbud. Det vil være et konservativt fokus i hele 2021.

Målet er fortsat at sikre de bedste vilkår for vores børn, ældre og udsatte

Byrådet bør derfor bruge midlerne med langt større omtanke. Der skal fokuseres på velfærdsopgaverne. Så kan vi med fordel droppe den lange række af feel-good-projekter, der har det med at dukke op, når budgetaftalerne skal i hus. Så får vi råd til både velfærd og til en lettelse af skatten, som et flertal satte op i efteråret.

Med vores konservative budgetforslag viste vi, at det faktisk er muligt at undgå skattestigninger og samtidig investere i kulturliv og velfærd. Skattestigningen rammer de lavestlønnede hårdest, og med regeringens og Venstres skandaløse udligningsreform sendes pengene direkte ud af kommunen. Det er ikke rimeligt! Skatten skal ned igen.

Vi håber også 2021 bliver året, hvor Skanderborg Kommune siger ja tak til friplejehjem. Vi vil fortsat arbejde for øget konkurrenceudsættelse og en stærkere erhvervsservice. Skanderborg skal være Danmarks grønne erhvervskommune nummer 1.

Konservative Skanderborg går således ind det nye år med ønsket om, at 2021 bliver endnu bedre for dig og din familie, for de udsatte i vores samfund og for de erhvervsdrivende.

Godt nytår.

Byrøddernes nytårsønsker

UgeBladet har bedt partierne i Byrådet om at komme med deres nytårsønsker for Skanderborg Kommune i 2021. Indlæggende bringes over de kommende uger. Rækkefølgen er bestemt af den række, indlæggende er afleveret.

Publiceret 08 January 2021 09:00