Trine Frengler (S), formand for Undervisnings- og Børneudvalget i Skanderborg Kommune, kan ikke genkende kritik fra BUPL.

Trine Frengler (S), formand for Undervisnings- og Børneudvalget i Skanderborg Kommune, kan ikke genkende kritik fra BUPL.

Svært at genkende BUPL's kritik...

Af
Claus Sonne

Trivsel "Vi anerkender, at der i forbindelse med coronakrisen er en anden hverdag end normalt, men vi har svært ved at genkende det billede, som BUPL tegner."

Det siger Trine Frengler (S), formand for Undervisnings- og Børneudvalget i Skanderborg Kommune, som svar på en kritik fra Børne- og UngdomsPædagogernes Landsforbund (BUPL) gående på, at bl.a. rengøring for at forebygge coronasmitte i institutionerne tager for meget tid fra det pædagogiske arbejde med børnene.

"Jeg hæfter med ved, at kun 39 procent af BUPL's medlemmer har svaret. Det indikerer måske, at resten er godt tilfredse. Som kommune negligerer vi bestemt ikke de udfordringer, som coronakrisen giver i institutionerne, men vi har hverken hørt fra personale eller forældre i denne sammenhæng. Vi har da også brugt ekstra penge på at styrke rengøringen i vores institutioner," siger Trine Frengler og tilføjer:

"Så jeg synes faktisk, at BUPL skyder forbi målet med deres kritik."

Publiceret 11 December 2020 11:30