Poul Knudsen hyldes af GUSmutter, Anette Larsen. Foto: Privat

Poul Knudsen hyldes af GUSmutter, Anette Larsen. Foto: Privat

Et stort til lykke:

Poul Knudsen fyldte 95 år

Torsdag 26. november fyldte den forhenværende driftsleder, Poul Knudsen, 95 år.

Poul Knudsen havde sin barndom på Snaptun egnen og kom i 1947 til Skanderborg, hvor han med stor flid arbejdede på 'de blomske fabrikker' og senere som drifts-leder hos vognmand Peter Jensen. Inden da havde han som en del sin militærtjene-ste gjort tjeneste ved de danske tropper i Tyskland umiddelbart efter krigen.

Mange i Skanderborg kender også Poul fra sit senere arbejde i forskellige børnehaver som en slags vicevært ligesom han har bragt glæde i mange hjem, da han som blomsterbud hos TOKA blomster kørte byen tynd. Poul har sine meningers mod og tager med glæde del i gode diskussioner - ofte med et glimt i øjet og med en behørig portion ironi i alle farvenuancer.

I flere år blev turen fra Vestervang til svømmehallen kl. 5 om morgenen foretaget til fods, men alderen i betragtning er turen de senere år blevet gjort i egen bil og med eget kørekort i behold - efter sigende skulle det være gyldig cirka 12 år endnu.

Hver fredag i svømmehallen deltager Poul i saunagus, hvor hans største problem er, at her skal man holde mund i cirka et kvarter ad gangen.

Publiceret 03 December 2020 14:00