Låsby Søpark er et ualmindeligt vellykket stykke klimasikring og rekrativt område i en og samme pakke - og set fra oven utrolig smukt. Foto: Wulff

Låsby Søpark er et ualmindeligt vellykket stykke klimasikring og rekrativt område i en og samme pakke - og set fra oven utrolig smukt. Foto: Wulff

Galleri:

Set med en fugls øje...

At se det hele lidt fra oven er stadig en oplevelse, vi har svært ved at blive trætte af på redaktionen

Af
Grethe Bo Madsen

Foto: Michael Wulff

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi på redaktionen er ret begejstrede for de billeder, det lykkedes os at skyde med vores drone.

Måske fordi det trods alt stadig er temmelig sjældent, vi ser verden sådan lidt fra oven, bogstaveligt talt.

Og lidt har det sikkert også at gøre med, at vi har en utrolig smuk og grøn kommune, men masser af smukke steder.

For en måneds tid siden faldt vi i svime over mosekones bryg over Skanderborg Sø og Dyrehaven, og da vi bragte billederne opfordrede vi jer læsere til at komme med forslag til, hvor I gerne så dronen gå i luften igen.

Nogle er forslagene er med her, mens andre fotos slet og ret er snuppet af vores altid nysgerrige og flyveglade dronepilot, Michael Wulff.

Skanderborg fra oven

  • Hvor skal Wulff sætte dronen op næste gang? Har du et forslag til et sted i Skanderborg Kommune, du godt kunne tænke sig at se i fugleperspektiv, så skriv til os og fortæl, hvorfor lige netop det sted har betydning for dig.
  • Send dit forslag til redaktion@uge-bladet.dk (husk bindestreg i Uge-Bladet).

Publiceret 27 November 2020 10:00