Mads Reese (th) og Jess Juul Hansen, udgør sammen med Per Schrøder Vinoble & Vinspecialisten, der er nomineret til 'Svesken bag disken'-prisen. Foto: Per Bille

Mads Reese (th) og Jess Juul Hansen, udgør sammen med Per Schrøder Vinoble & Vinspecialisten, der er nomineret til 'Svesken bag disken'-prisen. Foto: Per Bille

Niche-nørderne bag læderdisken

Vinoble i Skanderborg er nomineret til 'Svesken bag disken'

Af
Claus Sonne

Det slår sådan set aldrig fejl: Hver gang, der udskrives en konkurrence, der belønner service og kundetilfredshed, er Vinoble & Vinspecialisten på Adelgade i Skanderborg med i finalefeltet. I 2018 vandt butikken således Oplevelsesprisen. Og derfor er Mads Reese, Per Schrøder og chefen Jess Juul Hansen, selvfølgelig, med i kampen om at løbe med 'Svesken bag disken' prisen.

Da Ugebladet træder ind i butikken, er Mads Reese ved at sælge vin til en kunde fra Odder. Butikken har i omegnen af 2000 stamkunder, og de befinder sig langt fra alle indenfor kommunegrænsen.

"Jamen, her kommer folk fra Odder, Aarhus, Silkeborg, Horsens, Djursland, Fyn og Sjælland. Blandt andet," konstaterer Mads Reese.

Hvad er det, I kan?

"Det skal du jo spørge kunderne om. Først og fremmest handler det om at finde lige netop det, kunderne gerne vil have. Vi er nørder, og vi har mange nicheprodukter på hylderne, så vi har alle muligheder for at blive meget specifikke i forhold til kundens ønsker. Ikke at der er noget galt med at købe mere 'brede' produkter, men det der med at køre et par paller ind og så bare sælge løs.... Det er altså ikke lige os," forklarer Mads Reese.

Vi skal finde lige nøjagtig det, der gør en forskel

Han understreger, at selv om stemningen i butikken sagtens kan blive ret løssluppen, så er der plads til alle typer kunder.

"Det handler jo om at bruge noget psykologi og så lodde, hvor kunden er henne i forhold til et køb. Så der er stor forskel på omgangstonen og tilgangen set i forhold til, hvilken kunde vi står overfor. Men det er ingen hemmelighed, at vi godt kan lide at lave lidt gas," lyder det.

Per Schrøder, der i mellemtiden er blevet færdig med at bære vingavepakker ud i en parkeret varevogn, hopper ind i snakken.

"Der er meget stor forskel på vores kunder. Her kommer alt fra samleren og til Hr. og Fru Danmark - og folk med slips eller i træsko. Opgaven er sådan set den samme uanset hvad: Vi skal finde lige nøjagtig det, der gør en forskel," siger han.

Svesken bag disken

Vinoble er blandt de nominerede til titlen som Svesken bag Disken 2020.

Sammen med fotograf Per Bille har Ugebladet valgt 12 nominerede ud, der alle har det til fælles, at de med god service, glad og imødekommende betjening og fantastisk atmosfære får deres kunder til at vende tilbage igen og igen.

De nominerede præsenteres i UgeBladet frem til og med uge 50.

Fra 9.-16. december kan du stemme på din favorit. Vinderen offentliggøres 23. december.

Årets Svesken bag disken præmieres med en julekurv til en værdi af 500 kr. og en halvsides annonce i UgeBladet samt online annoncering på UgeBladets hjemmeside.

Publiceret 27 November 2020 19:30