Kasserer i Låsby Svømmebad, Jesper Hald, fik overrakt checken på de 2.500 kroner. Pressefoto

Kasserer i Låsby Svømmebad, Jesper Hald, fik overrakt checken på de 2.500 kroner. Pressefoto

Tæt på: Låsby Svømmebad belønnet

Låsby Svømmebad endte på en 12. plads på landsplan. det udløste en kontant belønning på 2500 kr.

Af
Grethe Bo Madsen

I et stykke tid så det ud som om, Låsby Svømmebad havde en chance for at score en høj gevinst til klubkassen i Go'on's konkurrence om at blive Årets Lokale Forening. Da konkurrencen nærmede sig sin afslutning, lå klubben nemlig som nr. 5 på landsplan og nr. 3 regionalt.

I slutspurten lykkedes det dog ikke af holde fast i den placering, og Låsby Svømmebad endte på en samlet 12. plads ud af samtlige 499 nominerede foreninger, der var med i konkurrencen om at blive Årets Lokale Forening. Det gav enkontant belønning på 2.500 kroner til klubkassen.

I alt uddeler Go'on 400.000 kr. til 25 lokale foreninger. Over 40.000 var inde og stemme på deres favorit, og Låsby Svømmebad var blandt de 20 foreninger, der fik flest stemmer og kom med i finalerunden. Her vurderede juryen, hvordan placeringerne skulle fordeles.

Hvem der vinder hovedpræmien på 100.000 kr. som Årets Lokale Forening eller 2. præmien på 50.000 kr., offentliggøres først på et senere tidspunkt. Det samme gælder de fem regionsvindere, der hver får præmier på 25.000 kr.

"Lige præcis i år har rigtig mange foreninger brug for et ekstra skulderklap og en økonomisk indsprøjtning. Vi tror på, at de lokale foreninger binder mennesker sammen i de mindre samfund, og gør livet sjovere for både børn, unge og voksne. Derfor hylder vi de lokale foreninger på denne måde," siger Mick Kjær, adm.dir i Go’on.

Årets Lokale Forening

I alt blev 499 foreninger nomineret til Årets lokale Forening - heraf gik 20 foreninger videre til finalerunden. 42.130 afgav deres stemme i konkurrencen. Vinderen af hovedpræmierne, og regionspræmierne offentliggøres først senere.

Bag Årets Lokale Forening står brændstofvirksomheden Go’on fra Stilling. Det er 5. år i træk at Go’on afholder konkurrencen.

Publiceret 26 November 2020 19:00