Jakob Olrik udgav i august bogen 'Kærlighedens Mysterier', som foredraget er baseret på. Pressefoto

Jakob Olrik udgav i august bogen 'Kærlighedens Mysterier', som foredraget er baseret på. Pressefoto

Konkurrence: Vind billetter til Kærlighedskompasset

Foredrag Sexolog, forfatter og foredragsholder Jakob Olrik har netop skudt sin efterårsturné i gang, og 8. december kl. 19 kan du opleve ham i Kulturhuset Skanderborg med det helt nye foredrag 'Kærlighedskompasset'.

Jakob Olrik lover et brag af et show, hvor han udover foredraget også præsenterer sin nye bog 'Kærlighedens Mysterier', som foredraget er baseret på.

"Jeg tror vi befinder os i en tid, hvor vi har brug for alt den kærlighed vi kan få. Kærlighed er et af de ældste emner i verdenshistorien, men alligevel er det aldrig noget, som vi mennesker har kunne gøre os kloge på. For kærligheden er så kompleks," konstaterer han.

Til foredraget tager han fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder og stiller spørgsmålene: Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn?

Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

bo

Konkurrence

UgeBladet sætter 2x2 billetter på højkant til Jakob Olriks foredrag 'Kærlighedskompasset' i Kulturhuset 8. december kl. 19. Hvis du vil deltage i konkurrencen skal du sende en mail til os på redaktion@uge-bladet.dk (husk bindestregen i Uge-Bladet) og skrive, hvem du vil tage med til foredraget, hvis du er en af de to heldige vindere. Vi trækker lod blandt alle deltagere fredag 4. december

Publiceret 26 November 2020 08:00