Små og store deltog i årets julebanko. Pressefoto

Små og store deltog i årets julebanko. Pressefoto

Gevinster for 80.000 kr.: Til julebanko med Lions

Traditionen tro blev julen i Ry søndag startet med Lions Club Rys julebanko

Julebanko Lions Club Ry afviklede søndag en fantastisk eftermiddag med familie julebanko. Der var fyldt op med 300 gæster, som der var plads til med de betingelser sådanne arrangementer kan holdes på i øjeblikket.

Der var gaver for 80.000 kr. og der blev gaver til de mange med sidegevinster til begge sider, og tre gange fik hele bordet en gave. Det var en eftermiddag hvor det gode julehumør og julemanden var til stede. Der var godteposer til alle børn og unge.

Der var gaver med værdi op til 5.994 kr. Den heldige vinder med en fest for 6 personer på Knudhule Badehotel var Ruth Bogdahn.

Et gavekort på 5.000 kr. til Kvickly Ry blev vundet af Claus Madsen.

Det var en glæde for arrangørerne at se, at der i år var mange unge og børnefamilier samt et gensyn med 'gamle' bankogæster. Lions Club Ry er stolt over, at det lykkedes at afvikle sit 49. julebanko, som der jo er tradition for, at mange mener er starten på julen i Ry, og som også blev et indslag i TV2 Østjylland kl. 19.30.

Lions er klar til sit 50. julebanko næste år, så man kan i god tid sætte kryds ved søndag 21. november 2021, hvor man håber, at det til den tid igen vil være muligt at samle godt 700, som der plejer at være til Julebanko i Ry.

gs

Publiceret 26 November 2020 06:00