Stine Kristensen blev topscorer i nederlaget mod HIH. Arkivfoto: Ole Nielsen

Stine Kristensen blev topscorer i nederlaget mod HIH. Arkivfoto: Ole Nielsen

Skanderborg gik på EM-pause med en omgang bøllebank

HIH var en alt for stor mundfuld for Skanderborg

Bambusa Ligaen Herning-Ikast Håndbold – Skanderborg 34-18 (18-8) Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 4, Sofia Deen 3, Emilie Bech 2, Melina Kristensen 2, Katrine Larson 2, Caroline Rasmussen 1, Sarah Kirkeløkke 1, Emilie Ytting 1, Stine Baun 1 og Sarah Stougaard 1.

20 tekniske fejl og et nederlag på hele 16 mål sendte Skanderborgs Ligakvinder på julepause. Kampen var aldrig nogensinde tæt, og det kunne ses allerede i starten, da Skanderborg skulle bruge mere end 8 minutter på at lave deres første mål. En ærgerlig afslutning på en ellers flot halvsæson, konstaterer klubben.

Nu venter der et par ugers velfortjent pause, som både fysisk og mentalt bliver rigtig godt

"Det er helt afgjort en præstation i bunden af de kampe, vi har spillet. Måske faktisk det dårligste. 20 tekniske fejl er jo et udtryk for, at vi ikke bare taber til et i øvrigt meget stærkt og velspillende HIH-mandskab, men til dels også taber til os selv. Det er ikke en præstation, vi på nogen måde kan være tilfredse med," siger siger træner Peter Jagd og fortsætter:

"Det må dog ikke ødelægge det generelle billede af vores første halvsæson. Udover de 6 point, vi har fået, har vi leveret mange flotte præstationer mod bl.a. de absolutte tophold, og med undtagelse af i aften, bevæger vi os stadig i fuld fart i den rigtige retning. Nu venter der et par ugers velfortjent pause, som både fysisk og mentalt bliver rigtig godt. Derefter er vi igen klar til at tage arbejdshandskerne på. En flot halvsæson giver tro på, at hvis vi fortsætter i samme retning og med samme dedikerede indsats i alt, hvad vi laver, så kan vi flytte det her yderligere”

Med den kommende jule- og EM pause er der lang tid til Skanderborg igen skal i kamp. Det er nemlig først 30. december i Silkeborg. Næste hjemmekamp er lørdag 9. januar kl. 15, hvor lokalrivalerne fra Aarhus United kommer på besøg.

Publiceret 21 November 2020 09:00