Ditte Gimm Larsen og sønnen Ebbe viser gerne deres liv frem på instagram. Privatfoto

Ditte Gimm Larsen og sønnen Ebbe viser gerne deres liv frem på instagram. Privatfoto

Kig med:

Ditte åbner sit virtuelle vindue til privaten

Ung familie i Hørning deler erfaringer på nettet

Af
Michael Wulff

HØRNING Ditte Gimm Larsen har altid kunnet lide at skabe noget kreativt, tage billeder og lave collager. Siden 2013 har hun haft sin egen Ditteblog.dk, som i dag bliver fulgt af 26.000 personer, der kommer helt tæt på den 29-årige kvinde og hendes families liv i Hørning.

"Det startede helt stille med, at jeg læste andres blogs," fortæller Ditte, der er uddannet sygeplejerske og nåede at virke som sådan i to et halvt år på Psykiatrisk Hospital i Risskov.

Jeg fejrede med veninderne, at jeg havde fået 100 personer, som fulgte med. Det var ret stort, syntes jeg - dengang. Tænk, hvis man skulle samles i ét rum, kan jeg huske jeg forestillede mig

"Men min lyst til selv at være kreativ og skrive tog over. I starten var det mine veninder, som læste opslagene og delte dem."

"Woow, tænkte jeg"

Ditte Gimm kan huske, da hun rundede en stor milepæl i antal følgere.

"Jeg fejrede med veninderne, at jeg havde fået 100 personer, som fulgte med. Det var ret stort, syntes jeg - dengang. Tænk, hvis man skulle samles i ét rum, kan jeg huske jeg forestillede mig."

Hun kommer oprindelig fra Tinglev i Sønderjylland, men flyttede til Aarhus, da hun læste til sygeplejerske. Hun mødte Casper, som hun i dag er gift med og som arbejder med finans hos Vestas i Aarhus.

Flyttede til Hørning

Parret fik deres førstefødte – Ebbe - i juli 2019, hvor de få måneder forinden var flyttet fra storbyen til Hørning. De overvejelser, Ditte havde forud for at flytte, kan hendes følgere på instagram læse i detaljer.

Ditte Gimm Larsen lever i dag af at fortælle om livsstil, garderobe, interiør og meget andet - og graviditet. For parret venter nummer to i april 2021. Firmaerne betaler hende, hvis de indgår en aftale om, at hun viser deres varer frem på bloggen.

"Mange vil gerne ud til mine følgere med deres produkter, så det får jeg penge for."

Ned i tempo

Ditte Gimm har nu skiftet gear, efter Ebbe blev født.

"Jeg har skruet lidt ned for mine kampagner. Nu er det mor-rollen der fylder, men når han sover til middag, så kan jeg få tid til et interview i telefonen som nu," siger hun.

"Derfor er jeg også mest på instagram, som er hurtigere at lægge noget op på. Jeg har ikke den samme tid som tidligere."

God hjælp til tekster

Hun har ingen problemer i at dele ud af sit privatliv. Men hun tager Casper med på råd, når han indgår i en rejsebeskrivelse for eks.

"Når Caspers navn er med på bloggen, så skal han lige godkende det. For han har jo også kolleger og venner, som kan kigge med. Og Casper er god til at læse korrektur på mine tekster."

"Det er spændende at dele sit liv med andre mennesker, selvom noget har man jo brug for at holde for sig selv - og så først senere dele det," siger Ditte Gimm Larsen.

FAKTA

Ditteblog.dk

  • Ditte Gimm Larsen, 29 år og indehaver af flere sites på nettet, blandt andet ditteblog.dk
  • Gift med Casper, som hun har Ebbe på 16 mdr. med
  • Bor i Hørning

Publiceret 15 November 2020 11:30