'Den Grønne Mand' ved Peter Hjort i Hørning er kandidat til Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus' pris Årets Læreplads 2020. Foto: PR

'Den Grønne Mand' ved Peter Hjort i Hørning er kandidat til Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus' pris Årets Læreplads 2020. Foto: PR

'Den Grønne Mand' er kandidat til Årets Læreplads 2020

Hørningvirksomhed er kandidat i Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus' pris

Anlægsgartnervirksomheden 'Den Grønne Mand' ved Peter Hjorth i Hørning er blevet kåret som Jordbrugets UddannelsesCenter Aarhus' kandidat til Årets Lærerplads 2020.

Kåringen fandt sted fredag 30. oktober, hvor JU Århus' direktør Peter L. Moesgaard sammen med uddannelsesleder på anlægsgartneruddannelsen, Peder Glud, overrakte blomster og et diplom til Peter Hjorth fra 'Den Grønne Mand'.

Det er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, som står bag uddelingen af prisen Årets Læreplads 2020, der finder sted 19. november. De enkelte erhvervsskoler kårer hver deres kandidat og indstiller virksomheden til den nationale kåring af Årets Læreplads.

Bag indstillingen af Den Grønne Mand står der to elever fra JU Århus, som på nuværende tidspunkt er i lære hos Peter Hjort. De roser deres arbejdsplads og begrunder deres indstilling med:

"Vi indstiller vores læreplads 'Den Grønne Mand' til årets læreplads, fordi det er en inkluderende, fagligt engagerende og respektfuld læreplads, som vi er stolte af at være en del af," siger Helena og Kathrine og uddyber:

"Rent fagligt er noget af det bedste ved vores firma, Peter Hjorths evne til at favne en bred palette af arbejdsopgaver inden for faget. Det er et lille firma, men med en stor variation af arbejdsopgaver, som nøje bliver udvalgt med henblik på mest mulig læring for os lærlinge. Vores mester, Peter Hjorth, har også øje for det sociale, og der inviteres jævnligt til morgenmad eller fredags pølser over bål og på grillen," afslutter Helena og Kathrine.

Fra JU Århus' side er vi glade for samarbejdet med Peter Hjorth, og vi krydser fingre for, at Den Grønne Mand går videre til nomineringen for den nationale kåring af Årets Læreplads.

Publiceret 11 November 2020 15:30