Store smil og højt humør. Det er en oplevelse, at handle hos Lone (th) og Christina, der investerer deres hjerteblod i at give kunderne en god oplevelse. Foto: Per Bille

Store smil og højt humør. Det er en oplevelse, at handle hos Lone (th) og Christina, der investerer deres hjerteblod i at give kunderne en god oplevelse. Foto: Per Bille

"Vi gi'r os selv - derfor er her den fede stemning"

Kæmpe smil, masser af latter og kaffe på kanden. Gi' Gaven i Galten sætter humørbarren højt

Af
Grethe Bo

"Hvis jeg selv skal sætte ord på, hvad Gi' Gaven er for en størrelse, så er det kort fortalt en mega-spændende og anderledes dametøjsbutik, hvor varme, hygge, nærvær og personlig betjening vægtes meget højt."

Lone Knudsen, indehaver af Gi' Gaven, lægger ikke skjul på, at butikkens største ambition er at give Galten et fedt sted at handle, både når det handler om det nyeste outfit, eller om at finde skønne gaver.

"Vi forhandler over 25 forskellige mærker i alle prisklasser. Senest har vi udvidet sortimentet med en stor pluspige afdeling med tøj i størrelse 42-54. Vi har masser af accessoires, og så gør vi rigtig meget ud af at finde spændende og unikt brugskunst. Og så samarbejder vi med blandt andre Butik Aroma og Galten Sko, for samarbejdet er vigtigt i en lille by som Galten," understreger hun.

Skal føle sig set og hørt

Butikken trækker kunder langvejs fra. Her møder de Lone og Christina, der altid er klar med kæmpe smil, godt humør og varm kaffe på kanden.

For ikke så længe siden kom en mand forbi med chokolade til os, fordi hans kone havde købt tøj her, og var så ovenud lykkelig, da hun kom hjem.

Lone Knudsen

"Det er bare så vigtigt for os, at her er hyggeligt og rart at være, og at kunderne føler sig set og hørt lige fra de træder ind i butikken. Vi har masser af gode ideer til at style garderoben og give inspiration til at indrette hjemmet. Folk har sågar købt noget af vores inventar," griner Lone og fortsætter:

"Jeg bliver selv glad, når folk giver udtryk for, at de har fået en god oplevelse i butikken. Det er så dejligt, når det lykkes at skabe de gode relationer."

Spændende leverandører

En af de ting, der gør Gi' Gaven til noget særligt, er ifølge Lone de mange små leverandører, som er med til at gøre udvalget spændende.

"Vi har mange sjove og anderledes leverandører, og jeg kører selv ud og finder dem. Vi har også en del moderne brugskunst. Det, der især rører sig lige i øjeblikket, er vaser, krystalstager og træfigurer."

Gi' Gaven har selvfølgelig også været påvirket af Corona-krisen, men lokal opbakning er ikke nyt for butikken på Søndergade.

"Vi møder utrolig stor opbakning. I foråret, da Coronaen gjorde sit indtog, kom byens mænd og købte gavekort for at støtte os. Og for ikke så længe siden kom en mand forbi med chokolade til os, fordi hans kone havde købt tøj her, og var så ovenud lykkelig, da hun kom hjem. Det ville han da lige takke os for," fortæller Lone.

Hjertevarme og stor støtte

"Men vi har faktisk altid oplevet en stor støtte fra de lokale. Uanset hvad. Da jeg for et par år siden fik kræft kom kunderne og hjalp mig. De smed jakken og hjalp med at pakke varer ud. Jeg er lige ved at begynde at græde, når jeg tænker på det. Jeg har fået mange rigtig gode venner gennem butikken. Jeg er mega-taknemlig for den hjertevarme og støtte, vi oplever."

Hvis Lone selv skal komme med et bud på, hvorfor den lokale opbakning er så stor, så handler det om at give sig selv.

"Vi bruger os selv 100 procent. Vi kæmper meget. Vi laver hygge og skaber den fede stemning. Vi gi'r os selv utrolig meget i jobbet. Du kan bruge nettet og de sociale medier, alt det, du vil, men det er her i butikken, du får oplevelsen."

Svesken bag disken

  • Gi' Gaven er nomineret til titlen som Svesken bag Disken 2020
  • Sammen med fotograf Per Bille har UgeBladet valgt 12 nominerede ud, der alle har det til fælles, at de med god service, glad og imødekommende betjening og fantastisk atmosfære får deres kunder til at vende tilbage igen og igen.
  • De nominerede præsenteres i UgeBladet frem til og med uge 50.
  • Fra 9.-16. december kan du stemme på din favorit. Vinderen offentliggøres 23. december.
  • Årets Svesken bag disken præmieres med en julekurv til en værdi af 500 kr. og en halvsides annonce i UgeBladet samt online annoncering på UgeBladets hjemmeside.

Publiceret 04 November 2020 19:30