BioHuset i Galten glæder sig blandt andet over, at filmen 'Druk', som blev vist 19 gange, solgte 873 billetter. Arkivfoto

BioHuset i Galten glæder sig blandt andet over, at filmen 'Druk', som blev vist 19 gange, solgte 873 billetter. Arkivfoto

BioHuset holder sig i gang trods corona og mundbind

Der er også blevet fyldt op på "frivillig-kontoen"

Kulturlivet er både vigtigt og udfordret i disse Corona-tider, og derfor er man i BioHuset glade for, at man kan fortsætte en dagligdag med glade gæster - selv omdisse skal bære mundbind, indtil de sidder i sædet og kan nyde en god film og popcorn. Det fortæller BioHuset i en pressemeddelelse.

Biografen glæder sig blandt andet over, at filmen 'Druk', som blev vist 19 gange, solgte 873 billetter.

"Kigger vi fremad, kommer 'Erna i krig' med Trine Dyrholm i hovedrollen. 'Madklubben' venter vi med at vise til 12. nov. - hvor vi i samarbejde med Den Brændende Kærlighed, igen byder på vores populære Mad og film-koncept . Denne gang skal gæsterne spise hos Den Brændende Kærlighed, og efterfølgende skrå over gaden til filmen. Vi glæder os til samarbejdet, og håber at der er mange der vælger '7 italienske klassikere', lyder det.

Så på trods af Corona pandemi og de medfølgende restriktioner, er der gang i kulturen i din lokale biograf

Da de udenlandske film bliver rykket rundt og udskudt til markedet bliver mere stabilt, er der plads til de gode danske film. 'Lille sommerfugl' og 'Retfærdighedens ryttere' får begge premiere til efteråret.

"Så på trods af Corona pandemi og de medfølgende restriktioner, er der gang i kulturen i din lokale biograf , og der er meget at glæde sig til," fortæller BioHuset og fortsætter:

"Vi har gennem de seneste måneder, helt uafhængig af Corona, oplevet at mange frivillige er stoppet. Det fik os til at efterspørge nye frivillige, som ville indgå i fællesskabet, og være medvirkende til, at BioHuset fortsat kunne tilbyde film, musik og foredrag. Heldigvis har der været så mange henvendelser, at alle holdene igen er fyldt op og den fremtidige drift sikret. Vi er utrolig lade for den store opbakning, for uden frivillige, ingen BIOHus i Galten."

Publiceret 30 October 2020 08:00