Martin Trane er indehaver af Miller Pub, som han overtog 1. juli 2015 sammen med kammeraten Michael Vestergaard. I dag er han dig ene om at drive bodegaen. Foto: Per Bille

Martin Trane er indehaver af Miller Pub, som han overtog 1. juli 2015 sammen med kammeraten Michael Vestergaard. I dag er han dig ene om at drive bodegaen. Foto: Per Bille

Miller's Pub er byens åndehul og samlingssted

Martin Trane, manden bag Millers Pub i Hørning, holder humøret højt selvom Corona-krisen kradser

Af
Grethe Bo

Hørning er tilsyneladende ikke i tvivl. Svesken bag disken skal gå til Miller's Pub, der drives af Martin Trane.

Rækken af argumenter er alen lang, men kan koges ind til god service og betjening, fantastisk stemning og højt humør, et fedt mødested - og så er Martin altid klar på et smil og en joke, smilende og omsorgsfuld og altid i højt humør, der smitter af på alle.

Miller's pub er stedet, hvor folk mødes, hygger sig og snakker, rafler, spiller backgammon eller dart, eller følger med i noget af det meget sport, der vises på stedets to skærme.

Selv er Martin meget ydmyg omkring sin bodega.

"Det er jo ikke mig, der er Miller's Pub. Det er alle de fantastiske mennesker, der kommer her. Det er dem, der skaber stemningen. Det er dem, der gør Miller's Pub til noget særligt. Jeg har skabt nogle rammer, som folk kan lide at være i, og jeg hjælper til med at formidle det gode humør og stemningen, men det er dem, der kommer, der skaber det gode mødested på tværs af alle aldre," understreger han.

Lagde ud som sportsbar

Oprindeligt overtog Martin bodegaen sammen med en kammerat tilbage i 2015, men driver nu Miller's Pub alene.

"Det var vel lidt en tilfældighed. Jeg sad her sammen med min kammerat, Michael, og vi var skuffede, fordi vi ville se noget fodbold, men kunne ikke, fordi de ikke havde kanalen. Så vi sad og brokkede os og talte om, at hvis det var vores sted, så ville vi fa'me sørge for at folk kunne se det, de ville," fortæller Martin Trane.

Og så blev de to gutter taget på ordet.

"Vi blev spurgt, om vi mente det seriøst, og svarede JA med det samme. Visionen var oprindeligt at vi ville drive en sportsbar, hvor der var mange skærme, der viste masser af sport. Det viste sig dog hurtigt, at det var alt, alt for dyrt. Nu har vi et par skærme, hvor vi viser alt det sport, vi kan - vi har købt flere sportspakker - og folk kommer her lige så meget for at hænge ud og hygge sig med vennerne og spille spil, som for at se sport."

De første år fortsatte Martin sit arbejde som salgskonsulent, og drev bodegaen ved siden af, men kort før Corona gjorde sit indtog, sagde han sit job op for at hellige sig Miller's Pub.

Dårlig Corona-timing

"Det var en skidt timing, men den lyse side er, at nu kan jeg arbejde alt det, jeg vil," griner han og fortsætter:

"Corona har haft store konsekvenser, og har det stadig, især nu med de nye lukketider. Det er et stort problem. Hvis vi viser Champions League-kampe, så begynder de jo sent, og vi kan ikke nå at vise anden halvleg. Og i forhold til fester i weekenden, så kan vi godt få lidt gang i den, men ikke nå op og peake i forhold til økonomien. Det er skidt for forretningen."

Alligevel ser han fortrøstningsfuld på fremtiden.

"Miller's Pub har udviklet sig til at blive lidt af en institution i byen. Her kommer alle aldersklasser. Det er et meget blandet publikum, men det er også med til at skabe den gode atmosfære. Der går ikke en dag, hvor vi ikke har fået folk til at grine og have en hyggelig tid sammen. Det håber jeg, vi kan fortsætte med mange år ud i fremtiden.

Svesken

bag disken

Miller's Pub er blandt de nominerede til titlen som Svesken bag Disken 2020

Sammen med fotograf Per Bille har vi valgt 12 nominerede ud, der alle har det til fælles, at de med god service, glad og imødekommende betjening og fantastisk atmosfære får deres kunder til at vende tilbage igen og igen.

De nominerede præsenteres i UgeBladet frem til og med uge 50.

Fra 9.-16. december kan du stemme på din favorit. Vinderen offentliggøres 23. december.

Årets Svesken bag disken præmieres med en julekurv til en værdi af 500 kr. og en halvsides annonce i UgeBladet samt online annoncering på UgeBladets hjemmeside.

Publiceret 29 October 2020 19:15