"Medlemmerne får desuden et dybere indblik i en spændende branche og adgang til interessante foredrag og arrangementer," siger Steen Søndergaard.

Lokale kræfter søges

Middelfart Sparekasse skal vælge nyt repræsentantskab til foråret - nu efterlyses kandidater fra Hørning

hørning Til foråret 2021 skal Middelfart Sparekasses garanter vælge et nyt repræsentantskab. Sparekassen er nu i gang med at finde kandidater, der ønsker en plads i repræsentantskabet. I Hørning skal der findes mindst én.

At Middelfart Sparekasse er en demokratisk virksomhed kommer til udtryk, når sparekassens garanter skal vælge et nyt repræsentantskab. Det sker næste gang i foråret 2021, hvor de i alt 50 pladser skal besættes for en fireårig periode. Det er 12 pladser mere end i dag, hvor repræsentantskabet består af 38 medlemmer. For første gang bliver der med sikkerhed plads til en repræsentant fra Hørning.

"Vi vil sikre, at kunder fra alle sparekassens afdelinger er repræsenteret i repræsentantskabet. Derfor har vi ændret vedtægterne, så vi er sikret mindst én repræsentant fra Hørning. Da repræsentantskabet samtidig udvides fra 38 til 50 medlemmer, er der bestemt muligheder for at få valgt mere end én kandidat herfra," siger Steen Søndergaard, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Hørning.

Ud over, at repræsentantskabet har formelle pligter som at godkende sparekassens årsregnskab og at vælge bestyrelsen, så fungerer medlemmerne i høj grad som kundernes talerør over for sparekassens ledelse og bestyrelse. På sparekassens hjemmeside (midspar.dk/kandidat) er der mere information om valget, ligesom det også er her, man kan melde sit kandidatur. Selve valghandlingen kommer til at foregå i februar og marts 2021.

mj

Publiceret 26 October 2020 13:15