Anne Grete og Helge Trangbæk i den smukke natur i Nordamerika. Privatfoto

Anne Grete og Helge Trangbæk i den smukke natur i Nordamerika. Privatfoto

Mød den i Stilling:

Familie på Farten - i Canada og Alaska

Stilling Sognegård byder på gensyn med rejsefamilien Trangbæk, der vil fortælle om deres 180 dage lange tur i Nordamerika

Der bliver mulighed for endnu et gensyn med familien Trangbæk fra Give, når de igen kommer på besøg i Stilling Sognegård torsdag 29. oktober kl. 10-12 for at fortælle fra den store verden.

"Anne Grete og Helge er på alle måder godt selskab - man bliver nemlig både klogere og i godt humør af deres besøg," lyder det fra arrangørerne.

Fra Canada til Alaska

Denne gang har de haft pakket deres gamle LandCruiser og skibet den over Atlanten til Nordamerika. Fra Halifax i det sydøstlige Canada til Alaska mod nordvest. En tur på 180 dage, hvor LandCruiseren fungerede som rullende pensionistbolig på 44.000 km nordamerikanske veje.

En rejse og et foredrag, der byder på emner lige fra at være sammen om alt i døgnets 24 timer til at føle sig helt alene i verden, og fra at lytte til ulvekoncert i vildmarken til at være på flugt fra en bjørn med to unger – og meget, meget mere, som Ane Grethe og Helge fortæller om til 900 billeder, underbygget af musik og reallyde.

"Kom og oplev det – alle er velkomne," lyder opfordringen.

Entré er gratis, og kaffe og rundstykker koster 20 kr.

Publiceret 20 October 2020 08:00