Klassisk stil til ham. Pressefoto.

Superlet brille til hende. Pressefoto.

Vælg de rigtige briller

Der findes - heldigvis - masser af smarte brillestel at vælge imellem, når man skal have nye briller

mode Men det gør det ikke nødvendigvis lettere, når man skal vælge stel.

Stellene kommer i et væld af forskellige designs, materialer og udformninger og samtidig skal de være fremstillet i et holdbart materiale og sidde godt.

Og netop komforten er nok det vigtigste punkt, når du skal vælge briller. Det er vigtigt, at man ikke hele tiden er obs på, at man bærer briller. Det skal gerne være sådan, at de sidder perfekt, så de ikke falder ned på næsen eller klemmer nogle steder. De skal sidde godt både over næsen og ved ørerne.

Man kan snildt tage udgangspunkt i ansigtsformen, når man skal vælge sine briller. Her kan du nemlig fremhæve din ansigtsform med de rigtige briller. Har du eksempelvis et kantet ansigt, kan du med fordel få et par briller, der bløder dit ansigt mere op, mens du kan vælge et par mere kantede briller, hvis du har et rundt ansigt.

Når du skal vælge briller er det også en god ide at finde et stel, som matcher din personlige stil. Det er ikke sikkert, at de briller, som er perfekte til din veninde også er smarte til dig.

Det er altid en god idé at tænke over, hvordan dit brillestil skal være, så du kan guide optikeren i din retning. Optikeren, som også er uddannet i at se, hvilke briller, der klæder de forskellige typer, kan så finde frem til de stel, som måtte passe til dig, din ansigtsform og din hår- og hudfarve.

Publiceret 18 October 2020 16:00