Home, Århus ©2020 Palle Peter Skov

Home, Århus ©2020 Palle Peter Skov Palle Peter Skov

Ny bog om fraflytning

Ny bog vil hjælpe med at få sendt de unge godt afsted, når de skal hjemmefra

skanderborg De unge skal sendes godt afsted, når de sendes hjemmefra. Det vil ny bog hjælpe med, og den kan du få fingrene i hos Home i Ry eller Skanderborg.

Når hverdagen suser afsted, handler det om at holde tungen lige i munden, frem for at få tungen på gled. Madlavning. Rengøring. Arbejde. Sport. Det hele går stærkt. Tiden går stærkt. De unge er væk, før du aner det, og så er der så meget, man opdager, at man har glemt at få sagt til hinanden.

Bogen, som Home står bag, har fokus på de cirka 90.000 unge mennesker, der hvert år flytter hjemmefra og deres forældre. I bogen opfordres familiemedlemmer til at skrive ét brev til hinanden, som hjælper til at få talt ud, rettet op på misforståelser og få sagt de vigtige ting, inden familien fysisk skilles. For det er en livsfase, der slutter og en ny, der begynder, når et ungt menneske flytter.

Ud over bogen har Home også lavet en film med de tre familier. Den er instrueret af Kasper Torsting, der blandt andet er kendt for filmen 'Armadillo'. Denne kan ses på Home's hjemmeside.

Alle er velkomne til at komme forbi Home-forretningen i Skanderborg og Ry og hente et gratis eksemplar af 'Giv det bedste videre – når unge flytter hjemmefra'. Også selvom man ikke har en datter eller søn, der skal flytte hjemmefra lige om lidt, understreger indehaver Morten Elmgaard.

Home har også tidligere udgivet bogen “Når børn flytter” i samarbejde med den kendte familievejleder Lola Jensen, som også kan hentes gratis i forretningen.

mj

Publiceret 10 October 2020 08:00