For tilmelding til ferniseringen skal man kontakte Galleri Art Expo. Pressefoto

For tilmelding til ferniseringen skal man kontakte Galleri Art Expo. Pressefoto

85 års fødselsdagsudstilling for Kurt Westergaard i Hørning

Kurt Westergaard er fyldt 85 år. Fødselsdagen markeres med en stor udstilling i Galleri Art Expo, hvor du kan opleve helt nye værker. Værker med akvarel og akryl på papir. Satirisk, humoristisk og samfundskritiske tegninger.

Kurt Westergaard blev verdenskendt i 2005, som tegneren af manden med en bombe i sin turban – den såkaldte 'muhammedtegning', som gik verden rundt. Sindene var sat i kog, Dannebrog brændte i Mellemøsten, og der blev sat spørgsmål ved den vestlige verdens ytringsfrihed.

Kurt Westergaard fyldte 85 år i alt stilhed i juli måned. Ligesom så mange andre er fejringen rykket og senere skubbet. Vi har længe skubbet udstillingen grundet forbud og usikkerhed i denne Corona-tid. Med udsigter til, at vi skal navigere i denne tid længe endnu, har Kurt Westergaard besluttet at afholde sin 85års fødselsdagsudstilling nu.

Udstillingen består af 53 unika værker. Flere med Corona som handling. Kurt Westergaard har til dagen lavet et eksklusivt kunstryk der sælges nummereret og signeret i 100 eksemplarer.

Udstillingen kan besøges indtil fredag 23. oktober tirsdag – fredag kl. 11-17 og lørdage kl. 10-14.

Publiceret 29 September 2020 10:00