SuperBrugsens uddeler, Jens Grøftehauge, og COOP's adm. direktør, Kræn Østergård Nielsen, glæder sig over samarbejdet og ser frem til, at den nye Coop 365 kan åbne. Foto: Palle Peter Skov

Kræn besøger Hørning Brugs ©2020 Palle Peter Skov Palle Peter Skov

Coop 365:

Fremtidens lavpris- supermarked er på vej til Hørning

SuperBrugsen i Hørning bygger sammen med Coop fremtidens lavprissupermarked, Coop 365, på den gamle Rådhusgrund i Hørning

Af
Grethe Bo Madsen

handelsliv Et nyt lavprissupermarked er på vej til Hørning og går alt efter planen vil byens borgere om knap et år have endnu en dagligvarebutik at vælge mellem på Torvet i Hørning.

På den gamle Rådshusgrund er SuperBrugsen/Hørning Brugsforening sammen med Bach Invest nemlig i fuld gang med et byggeri, der foruden 28 lejeboliger også omfatter et butiksareal til en ny dagligvarebutik.

Parterne har netop indgået aftale med Coop om, at det bliver Coop's nyeste koncept - lavprissupermarkedet Coop 365 - der flytter inde på det 1200 kvm. store butiksareal.

Styrker den lokale handel

"For os handler det først og fremmest om at styrke handelslivet lokalt i Hørning," understreger Jens Grøftehauge, uddeler i SuperBrugesen.

"Vi har i brugsforeningen netop købt den del af rådhusgrunden for at være med til at udvikle Torvet, som vi jo også selv er en del af," forklarer han.

"Vi er ikke bange for at få konkurrence tæt på. Tvært imod, så er hele udgangspunktet at styrke handlen omkring Torvet og undgå de problemer, andre byer har, med at handlen i bliver spredt over et stort område. Derfor er vi også glade for, at den seneste lokalplan sikrer, at dagligvarehandlen i Hørning bliver her på Torvet," uddyber Jens Grøftehauge.

Det bedste koncept

At det lige blev Coop 365, der rykker ind på Torvet, har ifølge Jens Grøftehauge ikke noget at gøre med at SuperBrugsen og Coop 365 er en del af samme "familie".

"Der har været flere andre muligheder i spil, men Coop 365 er det bedste koncept," forklarer han.

Coop er netop nu i gang med at teste konceptet i 13 butikker, og går alt her efter planen, så vil alle Fakta butikker blive konverteret til det nye koncept," forklarer han.

Publiceret 25 September 2020 10:30