Ry eSport har taget hul på sin anden sæson. Pressefoto

Ry eSport har taget hul på sin anden sæson. Pressefoto

Ry eSport er startet igen efter corona-pause

Ry Ry eSport er kommet godt fra land efter et forår der var kraftigt præget af Corona. Sæson startede op 7. september blot to dage efter klubbens ét-års fødselsdag, med CS:GO, Fortnite – og som noget spritnyt - Valorant.

"Coronaen tog os med bukserene nede, men det har vi lært af. Så hvis en nedlukning igen skulle komme på tale, så er vi klar med online-undervisning på alle hold," udtaler esportschef Kristoffer Sejer Brødløs.

"Lige nu glæder vi os over at vi må starte op igen i vores lokaler i Ry Hallerne. Det er dejligt at se gamerne hyggesnakke og giver hinanden lidt venskabeligt røg. Vi kan mærke, at de synes, det er dejligt at være tilbage i nogle rammer, hvori de kan dele deres begejstring for gaming i øjenhøjde og i en lidt mere fysisk form end online hjemme på værelset," siger han videre.

"Vi er i år startet med CS:GO for begynder og øvede, Fortnite for øvede - og som noget helt nyt Valorant for begyndere. Valorant er et spil som er ved at vinde frem i gamerverden, og vi følger som klub med tiden. Vi har endnu ikke fyldt op på alle hold, så man kan stadig nå at melde sig til via vores hjemmeside," afslutter Kristoffer.

Ry eSport har også et CS:GO Oldboys-hold, som træner hver torsdag. CS:GO.

mj

Publiceret 24 September 2020 08:00