Hygge.dk fejrer to års fødselsdag

Hygge.dk, som har til huse i Designmejeriet i Stilling, fejrer to års fødselsdag med bagning, blomsterbinding, kunstnerbesøg og kramtelt.

Torsdag, fredag og lørdag 24.-26. september inviterer Hygge til fødselsdag.

"Vi har allieret os med flere af vores leverandører og ikke mindst lokale aktører til at tage del i at fejre, at vi nu i to år har solgt hygge, livsstilsprodukter og har samlet folk til Tøsede Torsdage og Maskuline Mandage, i vores helt unikke lokaler i det gamle mejeri i Stilling," fortæller Conny Ericon Andersen.

Butikken bugner af alverdens ting, som alle går ind under det danske begreb ”hygge”. I forbindelse med fødselsdagen har de samlet flere af de mange unika i KRAM-teltet.

"Ja vi må jo ikke kramme i disse tider, men vi sælger ud af vores KRAM," smiler Conny, samtidig med at hun forsikrer, at vi passer på hinanden og der både er sprit og mulighed for at købe mundbind.

I butikken er der fødselsdagstilbud på det meste, med ganske få undtagelser. Så kig forbi til en god handel, hygge, smagninger, blomsterdekoration, mulighed for at prøve en kort behandlingssession af clairvoyance, en kortlæsning, opleve en kunstner i aktion eller måske bare en kop kaffe og et stykke kage, som der jo altid er mulighed for at købe, når butikken er åben.

Butikken holder åbent alle tre dage fra 10-17.

Publiceret 23 September 2020 06:30