Queen Machine er et af de bands, der spiller på Smukfests efterårskoncerter. Arkivfoto: Per Bille

Queen Machine er et af de bands, der spiller på Smukfests efterårskoncerter. Arkivfoto: Per Bille

Smukfest lancerer efterårskoncerter

Bands som TV2, Østkyst Hustlers, Magtens Korridorer og Queen Machine er på efterårsprogrammet

Af
Claus Sonne

Smukfest præsenterer for første gang en række efterårskoncerter fordelt på tre venues i Skanderborg, fortæller festivalen i en pressemeddelelse.

Der er tale om koncerter på tre lokaliteter:

  • Skanderborg Fælled
  • Capri
  • Walthers Musikcafé

"Smukfest har det godt. Vi står på et solidt 41 år gammelt fundament af jysk fornuft. Men vi savner i den grad vores gæster, frivillige medhjælpere og ikke mindst hele samarbejdet med kunstnere og andre professionelle i kulturlivet. Derfor planlægger vi de her koncertrækker i Skanderborg," forklarer talsmand Søren Eskildsen.

Smukfest garanterer, at koncerterne kommer til at leve op til gældende Corona-restriktioner i efteråret.

For kunstnerne og deres folk kan det her måske være en hjælp til, at de kan holde sig varme

Programmet består af nogle af de mest ønskede danske navne til sommerens Smukfest-program – her kan de hurtige få en forsmag.

"For kunstnerne og deres folk kan det her måske være en hjælp til, at de kan holde sig varme. Det er meget sjovere at spille for et rigtigt publikum end at stå månedsvis i øvelokalet. Nogle af dem plejer godt nok at spille for 5000 mennesker eller flere, og her er der kun max 500 ved de største koncerter, men så får publikum helt sikkert også en usædvanlig og nærværende oplevelse med livemusikken," siger booker Mikkel Xavier.

På programmet er Jung, Queen Machine, Magtens Korridorer, TV-2, Chief1, Hjalmar Trio, Die Herren og ikke mindst Østkyst Hustlers.

Publiceret 22 September 2020 11:11