Hanne Stender.

Hanne Stender.

Debat:

Hvad er sandheden?

Af Hanne Stender Damkjær, Fasanvej 5, 862 Hørning

Debat Nogle af jer mener, at der kan findes en masse penge ved mere effektiv administration, nedlæggelse af puljer, ændringer i beskæftigelsesindsatsen m.m. Det bliver også sagt, at skattestigninger bliver spist af udligning, så borgerne intet får ud af det. Men får de endnu mindre, hvis ikke der udskrives skattestigninger?

Er økonomien god eller dårlig i kommunen? Flyder det med penge eller ER vi på vej til at blive den fattigste kommune? Kan der findes penge til et løft af skoleområdet uden at lukke to landsbyskoler? Er det reelt muligt at vente med at tage stilling til ny skolestruktur til efter høringsfasen eller bruger man nogle penge andre steder i budgettet, som kun er der hvis skolerne lukker?

Hvordan skal vi som borgere vide, hvem vi kan regne med, når der fortælles så mange forskellige versioner af "sandheden"?

Jeg tænker, at det ikke kun kan være et spørgsmål om forskellige ideologier og værdisæt, men at der også må være noget taktik med i det. Hvad fremhæver man, og hvad går man let henover, fordi det enten passer eller ikke passer til ens mål?

Sådan er politik måske, men hvor langt vil i gå for at få jeres vilje? Nogen må manipulere med tallene ind i mellem, når der er så stor forskel på hvordan de udlægges. I vil måske alle sige, at det er modparten der manipulerer ... men hvis i alle siger det, hvordan ved en almindelig sosu-assistent så, hvad jeg kan regne med?

Gik I ind i politik med ønsket om at sige tingene ærligt og sandt, så tænk over det en ekstra gang. Eller har i for meget at miste i forhold til personlige interesser?

Publiceret 21 September 2020 13:00