Mads Juul Rahbek indgår pr. 1. september i teamet af kiropraktorere på Hebe Rygcenter. Foto: Privat

Mads Juul Rahbek indgår pr. 1. september i teamet af kiropraktorere på Hebe Rygcenter. Foto: Privat

Knæk-og-bræk:

Ny kiropraktor på plads hos Hebe Rygcenter

Hebe Rygcenter udvider behandlerteamet bestående af kiropraktorer, fysioterapeut og massører med endnu en kiropraktor

Siden 1. august har kiropraktor Mads Juul Rahbek været nyt ansigt på Hebe Rygcenter, og pr. 1. september indgår han i teamet på fuld tid i partnerskab med kiropraktorerne Jens og Lene Bønløkke Kjærsgaard.

Mads kommer til klinikken i Skanderborg efter små 10 år som kiropraktor på en lignende tværfaglig klinik i Middelfart, og inden dette 4 år i en større kiropraktorpraksis i København.

Det er netop tværfagligheden Mads brænder for både indenfor klinikkens vægge men også i samarbejde med andre faggrupper uden for klinikken. I sine år i Middelfart har Mads sat stor pris på det samarbejde der har været med blandt andet Rygcenter Fyn, fysioterapeuter og især praktiserende læger i område

Samarbejdey har i givet mulighed for, ikke kun, at afhjælpe akutte problematikker men også hjælpe patienter godt videre, hvorfor Mads håber at kunne overføre dette til Skanderborg.

Som kiropraktor har Mads selvsagt en generel stor interesse for kroppens muskler og led og samspillet mellem disse, herunder selvfølgelig rygrelaterede lidelser; men også især hofte- og skulderproblematikker er et af Mads' store interesseområder.

Du kan møde Mads og resten af behandlerteamet alle ugens hverdage på Hebe Rygcenter på Adelgade 15 i Skanderborg.

Publiceret 17 September 2020 10:35