Video: Håndtaget i bund:

Der er markræs

Der var kaldt til mudderræs i Virring lørdag, hvor en stor mark var udlånt til de fartglade, som dukkede op med fuld gas på udstødningen

Af
Michael Wulff

VIRRING "Han har prøvet at vælte, så derfor tager Mikkel den lidt forsigtigt i dag," siger far Brian, da han ser sønnike på kun tre år tøffe ud på marken på den lille motoriserede ATV.

Der er indkaldt til mudderræs i Virring denne lørdag. Det ønske håber en af arrangørerne, Kim Krongaard, kan opfyldes ved middagstid, hvor der er bebudet et gedigent regnvejr.

"Det er jo ekstra sjovt, hvis der går pløre i den."

Tribune og pit

En 30-40 unge og lidt ældre dukker op på Kims gård på Lykkegårdsvej lørdag formiddag, hvor pladsen bag laden nu er omdannet til 'hovedtribune' med udsigt til langsiden.

Her er også en rigtig pit, som kørerne på deres ATV, knallerter og gokarts kan trille ind i og få skiftet udstyr eller blot holde pause.

"Dette arrangement er noget, jeg har været med til de fire år, jeg har boet her," siger Kim Krongaard.

"Vi forsøger at holde det én gang om året. Nogen kommer med deres egne køretøjer, andre dukker op og låner sig frem."

Markræs er fint

En bil med trailer læsser et par ATV'er af. Den ene bliver kørt af otte-årige Silas, mens hans far Rune forsøger at få liv i sin lidt større ATV.

"Den skal bare have lidt strøm."

Far og søn kommer fra Odder.

"Når nogen lægger en mark til og åbner for sådant et arrangement, som kommer vi gerne forbi," lyder det med et stort smil.

Publiceret 15 September 2020 19:30