Efter besøget af Tino Tusindben havde børnene i Møllegades Børnehave travlt med at øve sig i abra ka da bra og hokus pukus. Pressefoto

Efter besøget af Tino Tusindben havde børnene i Møllegades Børnehave travlt med at øve sig i abra ka da bra og hokus pukus. Pressefoto

Tino Tusindben tryllede med Kajkager

Tryllekunstneren Petro Mielczarek besøgte Møllegades Børnehave

magi En skøn onsdag blev endnu bedre, da Møllegades Børnehave fornylig fik besøg af tryllekunstneren Tino Tusindben. Forventningerne var skyhøje og især løftet om at fremtrylle Kajkager gik rent ind.

"Alle børn og voksne var meget begejstrede for Tinos show.Han fangede børnene på en skøn måde, der blev grinet og klappet, koncentrationen var høj, ingen skulle gå glip af noget. Tinos optræden var meget behagelig, man kunne mærke hans engagement helt ude på stolerækkerne," fortæller Anne Kloster Bergsma, leder af Møllegades Børnehave.

Fortryllede Kajkager

"Vi havde aftalt med Tino, at han skulle trylle Kajkager frem til alle børn, som vi skulle spise efter hans show. Først kunne han kun trylle en kage frem, det var børnene ikke helt tilfredse med, så blev der jo ikke ret meget kage, hvis de skulle dele. Heldigvis lykkedes det anden gang at trylle Kajkager frem til alle børn og voksne," fortæller hun og fortsætter:

"Alle børn fik et kort med et billede af Tino, så børn og forældre kunne se og snakke om, hvad der var sket denne skønne onsdag formiddag. Resten af dagen kunne vi høre rundt omkring på legepladsen og i vores have, at der var små tryllekunstnere, der øvede sig på akra ka da bra og hokus pokus. De brugte deres fantasi, og spande og pinde blev taget i brug. Man er vel en rigtig tryllekunstner."

bo

Publiceret 15 September 2020 08:00