Henrik Qvist og Else Kayser, begge medlemmer af Enhedslisten. Pressefoto

Henrik Qvist og Else Kayser, begge medlemmer af Enhedslisten. Pressefoto

Enhedslisten med i aftale om budget for 2021 i Region Midtjylland

Partiet mener, at budgettet for Region Midtjylland på mange måder medvirker til at løse påtrængende problemer i regionen og på regionens arbejdspladser

skanderborg Enhedslisten indgår i aftalen om Region Midtjyllands budget for 2021. I aftalen om budget for 2021 skal særligt fremhæves, at der nu afsættes større beløb til regionens hospitaler og Psykiatrien i Midtjylland. Medlem af regionsrådet for Enhedslisten, Else Kayser, udtaler:

"Efter mange års besparelser er der nu tale om realvækst, således at der kan gennemføres forbedringer for borgere og medarbejdere."

For Enhedslisten har det været vigtigt at sikre en bedre rekruttering og fastholdelse af personale i sundhedsvæsenet. Derfor er de glade for, at der med aftalen bliver afsat midler til introduktionsforløb for nyansatte i medicinske afdelinger, akutafdelinger og i psykiatrien.

"Det er glædeligt at arbejdet fortsætter med grøn omstilling på regionens arbejdspladser," udtaler medlem af regionsrådet for Enhedslisten, Henrik Qvist. Herudover er der som følge af den landsdækkende økonomiaftale afsat et betydeligt beløb til grønne anlægsinvesteringer.

Enhedslisten havde gerne set man i Region Midtjylland også kunne afsætte midler til at gennemføre grøn politik på trafikområdet. Det har imidlertid ikke været muligt med den nuværende ramme, som den er fastsat i den landsdækkende økonomiaftale.

mj

Publiceret 09 September 2020 17:00