Claus Brandstrup, CFO hos team.blue og gammel FC Skanderborg-spiller, og Oliver Peters, sponsoransvarlig i FC Skanderborg. Privatfoto

Claus Brandstrup, CFO hos team.blue og gammel FC Skanderborg-spiller, og Oliver Peters, sponsoransvarlig i FC Skanderborg. Privatfoto

Hovedsponsor til FC Skanderborg

Af
Claus Sonne

FC Skanderborg er som alle andre idrætsforeninger udfordret af coronakrisen. Derfor vækker en aftale med en ny hovedsponsor, team.blue, glæde.

"I en svær tid præget af Covid-19 og manglende indtægter er vi stolte over, at den lokale it-virksomhed team.blue har valgt at træde ind som hovedsponsor. team.blue holder til på Højvangen i Skanderborg og har i en årrække støttet vores arbejde med at udvikle lokalsporten. Med hovedsponsoratet og den store opbakning, vi har fået af de lokale erhvervsliv, sikrer vi, at vores 1.050 medlemmer har adgang til de samme tilbud – uden at skulle betale højere kontingent. At det kan lade sig gøre er vi vildt glade og taknemmelige for og bekræfter os i, at det var den rigtige beslutning at udvikle vores sponsorkoncept og række ud til lokale virksomheder som team.blue," lyder det fra klubben.

Claus Brandstrup, financial director i team.blue, fastslår, at der for virksomheden er vigtigt at bakke op om lokalsamfundet.

"Derfor er vi også glade for at støtte FC Skanderborg og deres flotte arbejde med børn og unge i Skanderborg. Vi håber, at vi med vores opbakning til klubben kan hjælpe med at give børn og unge gode forhold til at være aktive, bygge venskaber og ikke mindst have det sjovt," siger han.

Publiceret 03 September 2020 15:30