Hørning Håndbold lægger ikke skjul på, at det har været kompliceret at afvikle årets MS Cup, men er glade for at deltagerne har haft en god oplevelse. Pressefoto

Hørning Håndbold lægger ikke skjul på, at det har været kompliceret at afvikle årets MS Cup, men er glade for at deltagerne har haft en god oplevelse. Pressefoto

Håndbolden vandt ved MS Cup 2020

Hørning Håndbold er glade for et velafviklet stævne med restriktioner

MS CUP 2020 arrangeret af Hørning Håndbold denne weekend er færdigspillet.

Det har været et anderledes stævne i år, mest udenfor banen. Der har været et hav af retningslinjer og regler, som deltagerne er blevet bedt om at overholde, og det har de gjort til perfektion!, lyder det fra Hørning Håndbold i en pressemeddelelse.

Blandt andet har klubben været nødt til at begrænse tilskuer-/forældre antallet pr. hold til 5 stk., samt at indarbejde et farvesystem via armbånd og keyhangerne, således at klubbens officials let kunne se, hvilket område en spiller, træner el. forældre havde adgang til – alt dette for at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer og for at alle skulle føle sig trygge.

Afviklet i syv haller

Der var deltagere fra både Sjælland og Fyn, hvilket Hørning Håndbold er stolt af. I alt 116 hold var tilmeldt i rækkerne U9, U11 og U13.

I år har stævnet været afviklet i syv haller, og der har max været 90 deltagere i en hal, inkl. dommere og officials.

De mange små stævner, 24 i alt, har krævet tre gange så mange officials som normalt.

"Derfor skal der lyde en kæmpe stor tak til alle vores hjælpere til dette års stævne - uden dem havde det ikke været muligt. Og vi skylder en kæmpe tak til vores stævne sponsorer og ikke mindst stævnets hovedsponsor Middelfart Sparekasse," lyder det fra Hørning Håndbold, der fortsætter:

"Der er ingen tvivl om, at dette stævne vil stå som det mest komplicerede nogensinde, men det har været det hele værd, når vi i weekenden har set alle de unge mennesker glædes ved endelig at spille kampe igen og mærke fælleskabet. Stævnet slutter ikke her for os, vi vil de næste 14 dage holde kontakten med vores deltagende hold og skulle der opstå et tilfælde med en deltager, der er testet positiv for Covid19, så har vi via vores farvesystem i hallerne fuldstændig styr på, hvilke deltagere vi skal kontakte som potentielt kan være smittet," lyder det fra Hørning Håndbold.

gs

Publiceret 31 August 2020 14:00